Još jedna potresna ispovijest muškarca koji je preživio prehladu

Nakon što ste prije godinu i po imali priliku da čitate ispovijest muškarca koji je preživio temperaturu od 37,5, na adresu naše redakcije stiglo je pismo još jednog pripadnika jačeg pola koji je imao slično šokantno iskustvo.

preh1

Kako nam je rekao 37-godišnji Boriša Hajduković on je proteklih nekoliko dana proživio pravi pakao, jer je morao preležati prehladu i to sasvim sam u kući!

“Po belaju žena je otišla na neki seminar i ostao sam sam par dana u stanu. Majka živi u inostranstvu i kada je čula moj promukli glas odmah je odlučila da rezerviše let i dođe da me liječi, ali avion zbog magle nije mogao poletjeti i tako sam ostao prepušten sam sebi”, započinje ovako svoju ispovijest.

On kaže da je tada po 1. put u životu ušao u prostoriju koju zovu kuhinjom. Oko njega su bili neki nepoznati uređaji i predmeti, ali je nekako nabasao na kutiju čaja. Izguglao je na internetu kako se zagrijava voda na šporetu kojeg do tada nije vidio u životu i nekako uspio da napravi čaj,

“I tako je moja agonija i borbra protiv opakog virusa trajala par dana. Ležao sam, kašljao, kihao i umirao od malaksalosti. Nisam vjerovao da ću se izvući i samo mi je na umu bilo kako će me žena pronaći mrtvoga u stanu”, rekao je on.

preh2

Kaže da od silne slabosti nije mogao izlaziti do prodavnice, a zbog straha da mu se stanje ne pogorša nije smio kod doktora. Sva sreća, komšnica koja je čula njegov kašalj, je došla da vidi šta se dešava i ponudila se da mu skuha supu, jer bi inače umro od gladi.

“Žena se vratila kući nakon tri dana i zatekla me polumrtvog, a nakon nje na vratima se pojavila i majka koja je putovala autobusom 2000 km da me izliječi. Uspjele su me nekako povratiti u život, a ja sam se zarekao da više nikada neću ostati sam i bespomoćan u stanu”, zaključuje on.

Izvor: 50nijansipive.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti