JEZIVE ISPOVIJESTI OPSJEDNUTIH ‘LUDIH’ DJEVOJAKA: “Prvo sam ga počela uhoditi na društvenim mrežama, a onda …”

“Platila sam ne bi li dobila pristup policijskom dosjeu svog bivšeg momka. Sve me je to nagovorila mama, a na kraju je ispalo da mi nije ništa sakrivao”, otkrila je jedna djevojka

stalk2

Svi smo mi u nekome trenutku čuli priču o nekoj ‘ludoj curi’ pa smo se kolektivno zgražali nad njezinim suludim ispadima. Možda smo i mi bile te pa se sa strahom prisjećamo trenutka kada smo pokazale svoju “mračnu” stranu. Kako god bilo, na društvenim mrežama postoje svjedočanstva nekoliko cura koje su same sebe okaraterizirale kao “lude”.

“Nakon što sam uhvatila svog momka da me vara, izrezala sam mu na ‘strateškom’ mjestu dvoje omiljenih hlača. Kada ih je obukao i vidio šta sam napravila, samo sam mu odgovorila kako mu pokušavam olakšati život s obzirom na to da svog ‘prijatelja’ ne zna zadržati u hlačama.” 

“Platila sam ne bi li dobila pristup policijskom dosjeu svog bivšeg momka. Sve me nagovorila mama, a na kraju je ispalo da mi nije ništa sakrivao.”

“Moj bivši je imao osip na nozi i ja sam željela da stavi jednu kremu ne bi li prošlo. Bila je čudne boje i on je stalno odbijao da je stavi dok sam ja insistirala na tome. Na kraju sam doživila slom i počela urlati na njega: ‘Stavi je*enu kremu!!!’, rasplakala se i otrčala u sobu poput trogodišnjakinje. Prekinuli smo nedugo nakon toga.” 

stalk1

‘Vatreni’ prekid

“Spalila sam njegove stvari i fotografiju toga postavila na Facebook, usput ga tagiravši.”

“Sve je počelo bezazlenim uhođenjem na društvenim mrežama. Pogledala sam sve njegove omiljene filmove, pročitala omiljene knjige. Dodala sam njegove bivše na društvenim mrežama i počela se dopisivati s njima ne bi li dobila dodatne informacije. Onda sam u online raspravama počela ubacivati stvari zbog kojih sam znala da ću mu se svidjeti.

Na kraju smo se sprijateljili te čak počeli viđati. Napravili smo i iste tetovaže, a on nije ni znao tada da sam ja već godinu dana znala kakvu tetovažu želi imati. Naš odnos nikad nije prerastao u vezu, a mene još prođe jeza zbog mog stalkanja.”

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti