IZNENAĐENJE ZA SVE: Ovako Marija Šerifović izgleda u haljini! (FOTO)

Pjevačicu Mariju Šerifović uvijek viđamo u pantalonama, košuljama i majicama, suknje i haljine nisu nešto što karakteriše njen stil. Fotografija na kojoj je Marija u haljini je iznenađenje za sve.

ms1

Nekada je Marija bila prava (mamina) djevojčica.

Kćerka poznate pjevačice, Verice Šerifović, je kao dijete bila pod maminim okriljem. U svakom smislu, uključujući i modnom.

Marija se našalila na svom Instagram profilu, kada je objavila fotografiju iz mlađih dana, na kojoj je ona, zajedno sa svojom mamom, a ono što je zanimljivo jeste da na njoj imamo priliku da vidimo mlađu Šerifovićku u haljini.

ms5

– Moja majka Verica i ja! U haljini sa volanima, karnerima – ne znam baš kako se zove ovaj modni detalj. Sve u svemu ta epizoda je trajala kratko. Dok nisam naučila glasno da kazem NE! – napisala je pjevačica pored slike.

Mada bi mnogi željeli i sada da vide Mariju u haljini, njeni modni izbori oslikavaju i njenu ličnost, stav i karakter, bez čega ona svakako ne bi bila to što jeste – jedna od najuspješnijih pjevačica domaće scene. Mada moramo priznati da izgleda preslatko na ovoj fotografiji, dok je Verica oduvijek bila lijepa žena, što se posebno vidi i ovdje.

Ipak, Marija se i prilikom nastupa na Beoviziji prije nekoliko godina takođe pojavila u haljini, ali nakon toga, teško da bi se mogla pronaći njena slika u sličnom izdanju.

ms6

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti