Izbacili su je sa mature zbog ove haljine: Sve je bilo dobro dok se nije okrenula OTPOZADI, KAKO JE NIJE SRAMOTA (FOTO)

Američka tinejdžerka Mireya Briceno iz grada Muskegona izbačena je sa maturske večeri, jer joj je haljina bila preizazovna.

mireya1

Ona tvrdi da je slijedila pravila za odjevanje, kad se odlučila za plavu haljinu s bijelim tačkicama koja otkriva leđa. Ona i njena majka vjeruju da su prekršile pravilo koje zabranjuje haljine koje otkrivaju struk, no to je samo nagađanje, jer im niko nije rekao koje je zapravo pravilo prekršeno. Njena majka misli da je haljina bila otmjena i elegantna.

Mireya je u dvoranu ušla ogrnuta jaknom svog momka jer joj je bilo hladno napolju, ali unutra ju je skinula jer je bilo toplo. Na zabavi je bila sat vremena, tokom kojih je i zaplesala, no tada je svemu došao kraj.

“Zamolili su je da ustane i da se okrene. Kad je to učinila rekli su joj: “Kršiš pravila. Moraš ići kući'”, ispričala je njena majka Koni koja traži da se uprava škole izvini njenoj kćerki.

mireya2

Direktor škole Brad Perkins tvrdi da je odluku donio član osoblja, a za Mireyu je uprava škole dobila samo pohvale. On sam ne zna koje je pravilo prekršeno i zašto je haljina zabranjena, jer je nije vidio. Ponudu TV kanala Fox 19 da pogleda fotografije odbio je, kazavši da nema svrhe gledati u prošlost.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti