I doktori se čudili kada se rodila: Evo zašto ovu bebu na internetu prate 100-tine hiljada ljudi, da li vidite nešto neobično?

Neka djeca se rode sa kosicom, dok druga u trenutku rođenja nemaju nijedne vlasi. Obje varijante su sasvim normalne.

chanco1

Mame često sanjaju o nekim slatkim frizurama, kao i o konjskim repićima, ili kopčicama na kosici svojih djevojčica. Neke majke imaju privilegiju da već kroz šest mjeseci mogu svojim djevojčicama praviti razne frizurice, a neke moraju čekati da im kosa očvrsne i naraste do druge godine. Ne trebate se oko toga zabrinjavati, pošto je kosica upravo poput prvih zubića, ona je mnogo nepredvidiva i nije uopšte strašno ako se zakasni malo.

chanco2

Chanco je 6-mjesečna beba koja dolazi iz Japana, ona je postala pravi hit na internetu, upravo zahvaljujući svojoj frizuri.

Slatka Chanco se rodila sa mnogo više kose nego prosječne bebe. Napunila je 6 mjeseci a već joj je prava mala griva izrasla na glavi.

chanco3

Njena majka je počela objavljivati fotke djevojčice na Instagramu, a ljudi su je odmah zavoljeli, pa sada Chanco na Instagramu prati preko stotinu hiljada ljudi.

chanco4

Chanco je zaista slatka mala djevojčica, zar ne? Da li biste vi voljeli da je malo mazite i igrate se s njom? Ona je baš medena i slatka, a nedavno je proglašena za najslađu djevojčicu na svijetu, a kako i ne bi kada ima ovako divnu frizuru.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti