HRVATICA USRED GORNJEG MILANOVCA MAHALA SPLITSKIM TABLICAMA: Onda je nastao haos na Facebooku, a za Srbe je imala samo jednu poruku! (FOTO)

Facebook, lopovi, hrvatske tablice, zagrebački ženski rock bend, Gornji Milanovac i policija u utorak su se na kratko spojili u zamršeni čvor, koji se potom spletom nevjerovatnih okolonosti razvezao na najbolji mogući način.

tablice

A za sve su “krive” devojke iz Zagreba, koje praše progresivni rock.

Ova nevjerovatna priča postala je viralna i širila se i van granica Srbije. Sve je počelo u Gornjem Milanovcu, gdje je zagrebački ženski rock bend “Žen”, poslije Novog Sada i Beograda, stigao u sklopu svoje evropske turneje.

– I, kako to obično biva, svirka je bila super, atmosfera, takođe. Neko je, međutim, uspio sve da pokvari jer je, dok je svirka trajala, uspio da skine hrvatske tablice sa vozila kojim je bend putovao i prevozio opremu – priča nam jedan od fanova ovog benda a koji je svemu ovome i prisustvovao.

Prema njegovim riječima, sve se potom munjevito dešavalo.

– Članovi benda nisu mogli nikuda bez tablica. Odmah su se obratili mladima i policiji u Gornjem Milanovcu. Mladi su se latili tastaura i Facebooka i počeli bjesomučno da zahtjevaju da se tablice vrate, opisujući da u tom gradu ne žive “seljačine” i apelujući na kulturu i svijest sugrađana da pomognu da se problem riješi – navodi naš sagovornik.

Kako on dodaje, taman kada su svi pomislili da od vraćanja tablica nema ništa i kako im je ugrožen nastavak putovanja po Evropi, iz policije u Gornjem Milanovcu stigle su lijepe vijesti.

– Tablice su se u utorak volšebno pojavile u policijskoj stanici, a gošće iz Hrvatske su svoju zahvalnost pokazale postom na Facebooku i krenule dalje na put – završava on.

“Zahvaljujemo se policiji Gornji Milanovac (SRB) na profesionalnosti i brzini obavljenog posla”, napisao je na svom Facebook profilu Kristijan Smok iz ekipe koja prati bend na turneji, a koji je i podijelio fotografiju nasmijane članice ovog muzičkog sastava sa podignutim hrvatskim tablicama.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti