Hercegovka se udala za 32 godine starijeg milijardera! “… njegov izgled i godine su nebitne …”

Ona živi u Australiji a više puta je  bila u posjeti Mostaru gdje su se i njeni roditelji upoznali i uzeli.

nadi

Vjenčanje je bilo najavljeno kao događaj godine a održano je u Australiji. O njemu su pisali svi svjetski mediji nakon što je otkriveno da će se potrošiti čak milion dolara. Nadi je dala intervju u kojem je otkrila neke detalje iz svog privatnog života.

“Upoznali smo se preko nekih zajedničkih prijatelja, slučajno na ručku. Nismo ni pomislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, posebno  zbog razlike u godinama, ali eto, dogodilo se. Tada sam shvatila da su njegov izgled i godine nebitni”, kaže Nadi.

Njezin suprug Neville se obogatio uvozom automobila od čega je zaradio čak 400 miliona dolara. Nedavno je kupio i vilu u vrijednosti 33 miliona dolara u kojoj će novopečeni bračni par živjeti. Nadi je bila i više nego zadovoljna sa organizacijom svadbe.

“Vjenčanje je bilo kao iz bajke, nije moglo biti ljepše, mnogo romantično a što je najvažnije, svi gosti su bili zadovoljni.”

Ona je radila za Christian Dior u Sidneyu, ali manekenstvom se nikad nije bavila. Izjavila je da se nekada uključi u neke projekte u modnom svijetu, ali da nema mnogo vremena za to jer se uglavnom bavi humanitarnim radom. Kaže da pamti lijep život u Mostaru i da će BiH uvijek biti u njenom srcu i dio nje.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti