Glumački povratak Macaulay Culkina: Ovakvog ga još niste vidjeli! (VIDEO)

Osvojio je svjetsku publiku kao slatki plavokosi dječak u hit filmu “Sam u kući” bez kojeg ne može proći niti jedan Božić, no maleni Kevin je odrastao.

Glumac Macaulay Culkin danas ima 35 godina, dugo se borio s ovisnošću, a sada se izgleda vraća u biznis. Glumi u novoj online verziji humorističkog serijala “:DRYVRS”, te je izašla prva epizoda koja isto tako ima veze s Božićem – no, ovoga ga puta ne vesele lampice, pokloni i obrana kuće od pljačkaša. Izgleda da je više trauma ostalo u nasljeđe.

“Što kažete na ovo. Je*eni je Božić a tvoja cijela porodica ode na odmor bez tebe. Morao sam obraniti kuću od dva psihopata. Bio sam samo klinac, i danas imam noćne more kako me onaj ćelavi čudak progoni. Sjetili su se povesti mog idiotskog brata, a zaboravili su mene, je*eno najslađeg 8-godišnjaka u cijelom svijetu”, poručio je Culkinov lik u novom serijalu.

Hm, izgleda da još i danas ima traume. Dječja zvijezda nikako ne može pobjeći od uloge koja ga je proslavila. Pogledajte u videu kako Culkin izgleda danas.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti