Ginekolog Marilyn Monroe uzdrmao svijet: Ovo je kćerka koju je tajno rodila Johnu Kennedyu!

Meredith je na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između slavne ljepotice i američkog predsjednika.

mm7

Iako je prošlo više od pedeset godina od smrti Marilyn Monroe, jedna od najljepših glumica i dalje je u žiži javnosti.

Tvrdnju ginekologa poznate glumice koji je prije mnogo godina rekao da je Merlinka nakon dva pobačaja u junu 1961. godine rodila kćerku moglo bi da potvrdi postojanje Gladys Baker Morris!

Gladys (53) je pokrenula sudski postupak budući da je najveći dio života provela u uvjerenju da je dalji potomak čuvene glumice, tačnije kćerka njene rođake Meredith Baker.

Ipak, Meredith je u martu 2014. godina na samrti priznala svojoj kćerki da je usvojena i da je zapravo plod zabranjene ljubavi između Marilyn Monroe i Johna Kennedya.

“Rekla mi je da se Marilyn plašila da će braća Kennedy ubiti i nju i dijete ako saznaju za trudnoću, tako da se porodila u tajnosti i ubrzo me nakon rođenja sakrila kod nje”, otkrila je Gladys.

Gladys

Nakon što je pronašla dokumenta da je zaista usvojena Gladys je privela kraju postupak dokazivanja rodbinskih veza sa jednim od najintrigantnijih parova u historiji.

Ukoliko DNK pokaže da je zaista kćerka Marilyn Monroe i Johna Kennedy, procjenjuje se da će dobiti 100 miliona dolara koliko se procjenjuje bogatstvo čuvene glumice koje se godišnje uvećava za nevjerovatnih pet miliona!

Izvor: b92.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti