Gaf srpske voditeljice nasmijao cijelu regiju (VIDEO)

Voditeljica Vijesti na Prvom programu javne televizije nasmijala je regiju gafom usred izvještavanja o dječacima koji su zarobljeni u pećini na sjeveru Tajlanda.

gaf1

“Prognozirane velike kiše otežat će njihovo izvlačenje. Dječaci su lakše ozlijeđeni, a preživjeli su tako što su pili vodu koja je padala sa stalka tita“, rekla je voditeljica i nasmijala gledatelje krivo izgovorivši riječ stalaktiti.

Snimka se brzo proširila društvenim mrežama, a neki su zaključili da nije kriva voditeljica, nego osoba koja je pisala vijest za blesimetar. “Na blesimetru je pogrešno napisano. Dakle, ona čita tekst, a netko je pogriješio kad je tipkao”, zaključili su na Twitteru.

Dvanaestorica dječaka i njihov trener pronađeni su ove sedmice u pećini, blijedi i slabi, ali inače dobrog zdravlja nakon što su devet dana bili izgubljeni u podzemlju.

Dramatična potraga i operacija spašavanja juniorskog nogometnog tima koji je nestao 23. juna činila se kao da se privodi kraju kada je ekipa britanskih i tajlandskih ronioca pronašla dječake u ponedjeljak naveče zbijene na malom, blatnjavom sprudu u poplavljenoj pećini. Ali sada se pažnja usmjerila na to kako grupu vratiti nazad kroz nekoliko kilometara opasno poplavljenih podzemnih tunela.

Izvor: fokus.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti