Fotka iz Dalmacije posvađala ljude zbog onoga što tip vodi na povodcu

Fotografija momka iz Dalmacije koji na povodcu vodi mačku izazvala je različite reakcije na Facebooku.

mjaumjau

“Vau, vau”, piše uz fotografiju koja je objavljena na popularnoj stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca gdje je dobila nekoliko hiljada lajkova, ali i nekoliko stotina komentara.

Dok su se neki čudili prizoru, drugi su se čudili njima. “U Zagrebu je to normalno za vidjeti, pa kućne mace ne možeš pustiti same, mogu se uplašiti i izgubiti, jer nisu navikle na vanjski život, i one trebaju zraka i šetnje … Ajme, kaj ste neobaviješteni ljudi, doduše, Split je mali grad, a držanje turista svakako je važnije od držanja maca”, jedan je od komentara.

“Jedino u RH je vama ovo čudno i smiješno, vani je ovo najnormalnija pojava. Pogotovo kad mačku platiš par stotina eura, sigurno je nećeš puštati ko ove seoske mačke da landraju i pare se kako stignu … i čudom se čudimo kako nam je pun grad napuštenih mačića”, “ovo je smiješno svom primitivnom svijetu. Odavno u većim gradovima je ovo uobičajen prizor”, “ovo je normalno svugdje, samo ne kod nas”, još su neke od reakcija.

Naravno, nisu izostale i šale. “Oće li ugristi?”, “pa kad vode djecu na povodcu, što ne bi i mačku”, pisali su fanovi stranice ispod fotografije.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti