Evo kako izgleda žena za kojom će se okrenuti svaki frajer

Ukusi su različiti i ljudi se međusobno privlače iz raznih razloga

 No nedavno provedeno istraživanje u kojem je anketirano više od 2.000 ispitanika pokazalo je šta muškarce najviše privlači kod žena. Postoje određene tjelesne karakteristike na ženama koje će, više od nekih drugih, natjerati muškarce da okrenu glavu za njima, a evo i kakve su im žene najprivlačnije.
Gotovo 60 posto ispitanika odgovorilo je da su im draže tamnokose djevojke od plavuša, a brinete su im atraktivnije od crnki. Najmanje popularne su crvenokose djevojke koje je navelo samo 8 posto ispitanika, dok preostalih 29 posto voli plavuše.
Ono što će posebno oduševiti djevojke koje pate zbog viška kilograma jeste da muškarci ne preferiraju mršavice. Većina ispitanika, tačnije njih 38 posto, smatra da idealna žena nosi konfekcijski broj 40 ili 42, na drugom mjestu su žene s još naglašenijim oblinama, dok su mršavice tek na trećem.
Što se tiče boje očiju, čak 40 posto ispitanika smatra da su najatraktivnije žene s plavim očima. Smeđe su na drugom mjestu, a zelene na trećem.
Dakle, sudeći prema ovom istraživanju, žena za kojom će se okrenuti svaki frajer ima smeđu kosu, plave oči i nosi konfekcijski broj 40 ili 42.
Prepoznajete li se?
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti