‘DOŽIVOTNA KAZNA’: Zaprosio djevojku u sudnici, svi su zanijemili kad je sutkinja progovorila

Tužitelj s Floride, Brandon Dintez, proveo je pet mjeseci planirajući jedno posebno lažno suđenje, iznenađenje za svoju djevojku.

zaruka1

U sudnici na Palm Beachu uspio je za to vrijeme na jednom mjestu okupiti sutkinju, branitelja, lažnog tužbenika i 17 Jenninih prijatelja u poroti.

“To je on, uvijek mora napraviti nešto veliko”, rekla je Jen i priznala da nipošto nije očekivala takvu scenu.

Par se upoznao još 2016. godine, kad su oboje radili kao advokati u istoj instituciji a iz profesionalne, veza je brzo prešla u ljubavnu. Već su u prošlosti pričali i o vjenčanju, ali Jen kaže da je mislila da je to daleko u budućnosti. Nije mogla posumnjati šta je čeka kad je Brandon insistirao da prisustvovuje njegovom izlaganju uvodne riječi za slučaj. Znala je samo da je riječ o vožnji u pijanom stanju i bilo joj je čudno što je toliko uporan.

Nakon par poznatih lica, trebalo joj je vremena da shvati da su svi u sudnici njeni prijatelji – tačnije, da su svi okupljeni bliski prijatelji i porodica.

“Nisam ni obraćala pažnju dok nisam shvatila koliko mi jedan od porotnika liči na Brendonovog oca. Onda sam vidjela i svog, pa onda i svoju sestru. Znala sam da je to Brendon učinio, a kad su unijeli prsten jednostavno nisam mogla suzdržati suze. Nekako mi se čini da sam cijelo vrijeme plakala.”

zaruka2

Nakon što je sutkinja ušla i pitala odbranu da li se slaže da se suđenje nastavi, Brendon je stao pred nju. Jenni je bio okrenut leđima. “Osuđujem vas na doživotnu kaznu, Gospodine Dintez”, rekla je.

Brandon je prsten izradio oko dijamanta s vjenčanog prstena njegove bake.

“Mislim da ćemo sad uživati u zarukama neko vrijeme”, rekla je Jen.

Pogledajte i sami kako se ovaj originalni spektakl odvijao:

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti