‘Dolazim iz 4000. godine. Evo kako će svijet tada izgledati …’ (VIDEO)

John tvrdi da je vremenski putnik. Kaže da ima 132 godine, ali izgleda kao da mu je 25 jer od rođenja dobija injekcije zdravlja. Kaže da komunicira telepatijom i da u budućnosti neće biti životinja …

Mladić tvrdi da je vremenski putnik i da je došao iz 4000. godine. Snimio je video u kojem opisuje kako će izgledati budućnost. Tvrdi da neće biti mnogih domaćih životinja niti kućnih ljubimaca poput mačaka i pasa. John tvrdi da ima 132 godine, ali da izgleda kao da ima 25 jer od rođenja dobiva injekcije zdravlja. Napominje kako se ljudima tako životni vijek produžuje na 200 godina.

Kaže da komunicira telepatijom i da će u budućnosti roboti i vještačka inteligencija zamijeniti ljude na njihovim radnim mjestima.

– Dizajn automobila će biti drugačiji nego danas, a ponio sam i sliku da vam pokažem kako će izgledati – tvrdi John.

Tvrdi da je fotografiju snimio u kompaniji koja proizvodi automobile u budućnosti.

– Te automobile prave roboti. Lako je voziti takve automobile jer u budućnosti neće biti prometnih nesreća – tvrdi John. Dodaje i da neće biti saobraćajnih gužvi. Tvrdi da će ptice biti uništene kako bi se u zraku moglo napraviti mjesta za leteće automobile.

Ubrzo su se javili komentatori koji tvrde da skice automobila i robota koje je John pokazao u videu zapravo potiču iz kompjuterskih i video igrica.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti