Doktor je zaplakao kada je čuo da se pacijentkinja koju je porodio seli: Iza suza je krio strašnu istinu

Ljekar nije mogao da zadrži suze kada mu je pacijentkinja koju je porodio rekla  da se seli sa svojim suprugom i dijetetom.

doktor1

Međutim, on ni tada nije smio da joj kaže pravu istinu! Amerikanka Kelly Rawlet (36) je tužila  nekadašnjeg porodičnog ljekara nakon što je DNK test pokazao da je doktor iskoristio sopstvenu spermu kako bi pripomogao njeno začeće.

Rawletova je posumnjala da nešto nije uredu pa je poslala DNK uzorak sajtu na kome se utvrđuje genetsko poreklo. Iznenadila se kada je dobila rezultate koji su pokazali da čovjek kojeg je smatrala tatom nije njen biološki otac. Ova 36-godišnjakinja je prvo pomislila da je u pitanju greška, ali je onda otkrila rezultate DNK testa koji odgovaraju profilu porodičnog ljekara!

Evo kako se to desilo. Kellyni roditelji  su prije njenog rođenja odlazili ginekologu iz Idahoa. Njen otac  imao je problema sa brojem spermatozoida, a majka sa bešikom. Onda su se odlučili na vantjelesnu oplodnju, gdje su kao davaoci sperme planirani suprug i anonimni donor. Par je zahtjevao da davalac bude student, viši od 180 centimetara, braon kose i plavih očiju.

doktor2

Međutim, ljekar to nije ispoštovao a sudski dokazi su pokazali da je ginekolog 3 mjeseca sprovodio vantjelesnu oplodnju koristeći sopstvenu spermu! Isti doktor je kasnije porodio Kellyinu majku. Kada ga je porodica obavijestila da će se preseliti u državu Washington, doktor je plakao.

“Doktor Mortimer je znao da je Kelly Rawlet njegova biološka kćerka, ali to nikada nije želio otkriti porodici”, piše u tužbi. Kelly je najprije kontaktirala majku i rekla joj da vjeruje kako rezultati DNK analize nisu  tačni. Majka kaže da je bila shrvana kada je poslije toliko godina shvatila ko je otac.

Kelly je nedugo zatim pronašla i krštenicu na kojoj stoji ime ljekara Mortimera, zajedno sa njegovim potpisom. Nakon toga panično je nazvala roditelje. Porodica Rawlet je odlučila da o svemu javno progovori da bi “odgovarali oni koji su prekršili zakon”. On je, iako  to nije smio, koristio sopstvenu spermu u vantjelesnoj oplodnji još nekoliko pacijentkinja.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti