Dječak (15) pao na ispitu zbog Ronalda, ali nasmijao internet

Pitanje od milion dolara glasi: Ko je GOAT U fudbalu?

goat5

Za Ahmeda Nabila (15) nema dileme, to je Cristiano Ronaldo zbog kojeg je on čak pao ispit u školi kada profesorica nije priznala njegovu snalažljivost …

Portugalski fudbalski majstor, Cristiano Ronaldo, jedan je od najuspješnijih svih vremena. S uspjehom dolazi i slava, a sa slavom fanovi. Među mnogobrojnim Ronaldovim ljubiteljima je i Ahmed Nabil (15), koji toliko cijeni Cristiana, da je zbog njega čak pao i na ispitu.

Naime, Ahmed je pisao ispit iz francuskog jezika, a u jednom je zadatku morao napisati francuski izraz za nacrtanu životinju. Tako je, između ostalog, morao pronaći riječ za crtež koze, a ovaj se tinejdžer nije mogao dosjetiti “une chèvre”.

Ispod crteža je napisao Ronaldo, misleći tako na englesku skraćenicu GOAT (greatest of all times), ali profesorica to nije htjela priznati kao tačan odgovor. Ahmed je pao na ispitu, ali dobro nasmijao korisnike društvenih mreža na kojima je fotografija u kratkom roku postala viralna. U 24 sata na Twitteru je Nabil skupio preko 16.000 lajkova na svojoj objavi.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti