DA TI SRCE PUKNE: Slijepi Sarajlija osvojio nagradu na Supertalent, a kad čujete šta će uraditi s njom ZAPLAKAT ĆETE

Denis Barta osvojio je 200.000 kuna (53.200 KM) kao pobjednik ovogodišnjeg Supertalenta koje će donirati u dobrotvorne svrhe

den1

Nakon što je 20-godišnji Sarajlija, Denis Barta, odlukom publike, pobijedio na ovogodišnjem Supertalentu osvojivši 200.000 kuna, nesebično će poklonit novčanu nagradu u dobrotvorne svrhe, kako je prije nekoliko dana obećao njegov otac Nebojša Barta.

“Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe”, rekao je Nebojša.

den2

Denisa, koji je inače rođen s epilepsijom, autizmom, sljepoćom i bolest mu onemogućuje koristiti ruke, u finale showa plasirala je pjesma Mate Miše Kovača “Ostala si uvijek ista”.

U finalu Supertalenta otpjevao je pjesmu “Vratio sam se živote” Kemala Montena, posvetivši je svima bolesnima i izazvavši emotivne reakcije žirija.

den3

“Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti”, rekla mu je Martina.

den4

Takođe je zadivio i Maju Šuput.

“Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje”, rekla je Maja.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti