Da se ne lažemo: Njen izgled se svima gadio ali danas … izgleda kao manekenka za kojom muškarci lude!

Kada se Laura Perez prvi put pojavila na televiziji imala je 270 kila.

laura1

Zbog svoje ogromne tjelesne težine bila je u potpunosti ovisna od suprugove pomoći – od pomjeranja u invalidskim kolicima pa do intimne higijene.

Redovno je uz sebe imala bocu kiseonika da bi uopšte mogla disati. A onda se prijavila za emisiju “My 600-lb life”. Tada je njen suprug Joey istakao da mu smeta činjenica da sve mora da radi za nju.

Međutim, kako su kilogrami krenuli da se tope, a Laura postajala sve samostalnija, Joey-ju je počelo da smeta to što se odjednom osjetio kao višak.

laura2

Na početku dijete, Laura je izgubila fantastičnih 136 kilograma. Ali, ni tada nije htjela prestati sa dijetom, i kilogrami su odlazili jedan za drugim.

Ono što je uslijedilo kao iznenađenje jeste činjenica da je njen brak počeo da se raspada nakon što je smršala.

Joey nije želio da se Laura zaposli i počne da zarađuje, a gledaoci su primjetili i da postaje sve nesigurniji. Iako nisu zvanično potvrdili razvod, na njenoj Facebook stranici više nema slika s mužem, što se može shvatiti kao signal da su se razišli.

laura3

I tako se desio pravi fenomen – muž ju je ostavio nakon što je drastično smršala i još važnije, konačno postala samostalna, što prilično govori o njegovoj nesigurnosti. Laura danas radi, izgleda fenomenalno i sudeći po njenim slikama, sretnija je nego ikad.

Izvor: blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti