Da li biste umjesto u hotelu spavali u svjetioniku ili u Boeingu 747?

Bilo da ste odmalena sanjali ljetovanje na vlastitom ostrvu, noćenje u svjetioniku, igluu ili prizemljenom avionu, Booking.com pruža vam mogućnost ostvarenja tih snova. Želite li prvi slijedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadohvat ruke!

Zaljubljenici u istoriju i kulturu na svom odmoru mogu uživati u istorijskom raju u samom srcu Splita – Palace Judita Heritage Hotelu iz 16.stoljeća. Već će prvi korak u dvorište ove jedinstvene palače, smještene nedaleko od Dioklecijanove, odisati mirisom nekih davnih dana. Tom dojmu pridonose i panoramski pogledi na trg, ogoljeni kameni zidovi kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.

Vlastito ostrvo i svjetionik? Zašto ne!

boing2

Volite Dubrovnik, ali ne i gužvu? Lighthouse Greben pravo je mjesto za vas. Objekat se nalazi na istoimenom ostrvu, naspram poluostrva Lapada. Grad je udaljen samo 15 minuta od vas, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

Ledena čarolija u Finskoj

boing3

Ako niste ljubitelj ljetnih vrućina, mora i plaža ili jednostavno trebate osvježenje – što kažete na bijeg u ultimativnu zimsku idilu? U finskom Hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu, doživjeti magičnu polarnu noć i uživati u istinskoj snježnoj idili.

Spavanje u Boeingu 747

boing1

Za ljubitelje aviona, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo – noćenje u bivšem Boeing 747 jumbo jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte gdje ćete odletiti u novu avanturu.

Izvor: vecernji.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti