Čovjek koji je hakirao NASA-u: “Vojska SAD-a ima tajni svemirski program!”

“Vojska SAD-a ima tajni svemirski program!” To tvrdi Gary McKinnon, britanski informatičar i haker koji je 2002. godine proglašen za najopasnijeg hakera na svijetu. Iste godine je prvi put uhapšen i tada počinje borba SAD-a da ga stavi u doživotni zatvor.

Britanija ga nije izručila i on i dan danas tamo živi. Šta je napravio da su ga SAD-a tolikom silom željele privesti?
Uradio je mnogo stvari, a u tekstu će se navesti većina toga.

U periodu od drugog mjeseca 2001. godine pa sve do trećeg mjeseca 2002. godine hakirao je i neometano pretraživao fileove na NASA-inim i vojnim računarima u potrazi za stvarima vezanim uz NLO-e, vanzemaljce, tajne tehnologije, ali i druge stvari koje su ga zanimale.

Prvo što je otkrio vezano uz te teme bila je zgrada 8 u Johnson svemirskom centru. Ta zgrada služila je brisanju NLO-a sa slika iz svemira.

Fileovi su bili pretrpani slikama koje još nisu bile uređene. NLO-i raznih oblika i veličina. On nije jedini koji je govorio o ovoj zgradi. Donna Hare, bivša sardnica NASA-e, je takođe istupila u javnost sa sličnim tvrdnjama.

Sljedeći dokument koji je pronašao bio je onaj koji je govorio o vanzemaljskim rasama koje su 60-tih godina prošlog vijeka kontaktirali američku vladu i ponudili pomoć u razvoju čovječanstva. Američka vlada je odbila pomoć jer su vanzemaljci zahtijevali da se riješimo nuklearnog naoružanja, što se naravno nije svidjelo američkoj vladi. Navodno su tako sklopili sporazum s drugim rasama te su na kraju zažalili, ali to je tema za neki drugi članak.

U strahu od vanzemaljske invazije nakon odbijanja pomoći, osnivaju Solar Warden projekt te počinju graditi letjelice obrnutim inžinjeringom. Kao što većina vas zna, te letjelice su prikupili prilikom rušenja NLO-a po svijetu. U početku su se one rušile zbog kvarova ili radarskih sistema, kao u slučaju Roswella 1947. godine. Kasnije su ih počeli rušiti sa namjerom pomoću novih izuma i novih oružja. To je još jedna tema za zaseban članak.

Prilikom daljnjih istraživanja Solar Warden projekta McKinnon je naletio na dokument pod imenom “Nezemaljski oficiri”! Bila je to lista na kojoj se nalazilo 20-ak ljudi različitih činova. Oni su svi pozicionirani na 8 ogromnih svemirskih brodova veličine kao dva fudbalska igrališta.

Prvi se zvao USSS Hillenkoetter, a drugi se zvao USSS Curtis Lemay. Ostalima nije zapamtio ime. Jedan brod teži čak 60 000 tona, može primiti 476 članova posade i košta 24,3 milijarde američkih dolara. Otvarajući slike, vidio je jedan od tih brodova iznad sjeverne Zemljine hemisfere! Solar Warden je realizovan 1980-ih godina. Uz 8 ogromnih brodova, postoji još 40 izviđačkih brodova. USSS Hillenkoetter proizveden je 1988. godine te slika koju vidite ispod je pokušaj rekonstrukcije tog istog svemirskog broda.

 

Uz mnoge zanimljivosti, vrijedi spomenuti da je pronašao i dokaze o antigravitaciji i energiju nulte tačke koja je gotovo pa besplatna! Nakon 13 mjeseci neprekidnog surfanja po računarima, uhvaćen je jer se opustio. Mislio je da ga nikada neće uloviti jer kako im je i sam pisao “Osiguranje vam je sranje.”

Posljednja zanimljivost koju ću navesti je sljedeća. Sumnjajući u američko finansiranje terorizma širom svijeta, srušio je 2000 mornaričkih računara i zaustavio logistiku cijele američke atlantske flote na 24 sata! Godine 2002. je uhapšen te je počela borba oko isporučivanja američkoj vladi. Britanija ga nije dala te on i dan danas živi u Engleskoj te je nezaposlen jer ga niko ne želi, iz svima poznatih razloga.

Priča Garry McKinnona zaista je zanimljiva. Naravno, ne treba vjerovati svakom čovjeku koji ima zanimljivu priču. Ipak, on se izdvaja od ostalih te imamo pravo 99% misliti kako je priča istinita. Upravo zbog nadmetanja američke i britanske vlade. Oko jednog čovjeka!

A svi znamo kakvi su veliki saveznici te dvije zemlje.

Šta vi mislite o ovome? Komentarišite na društvenim mrežama te nas pratite kako bi bili u toku s novim objavama.

Izvor: nlomisterije.com/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti