Bliski susreti erotske vrste: U krevetu s vanzemaljcima

Izvještaji o susretima s vanzemaljcima brojni su i sežu daleko u istoriju. Misteriozna svjetla na nebu, otmice u svrhu eksperimentisanja na ljudskim subjektima, neobična stvorenja koja komuniciraju telepatski i posjeduju razvijenu tehnologiju lajtmotivi su u izvještajima većine očevidaca

Neki, međutim, tvrde da s posjetiocima sa drugih planeta nisu samo komunicirali, nego su ih upoznali i u “biblijskom smislu”.

O slučaju Davida Hugginsa, američkog slikara čija najuspješnija platna prikazuju posjetitelji(c)e iz druge galaksije, već smo pisali: vremešni gospodin tvrdi da je godinama bio seksualni rob vanzemaljskih predatorki sive kože i žutih očiju, koje su ga koristile za prokreaciju. Donosimo još nekoliko nevjerovatnih priča o bliskim susretima seksualne vrste!

Mačja kraljica

Simon Parkes, istaknuti član gradskog vijeća engleskog Stakesbyja, na glasu kao racionalan i staložen čovjek, 2012. godine je šokirao javnost priznanjem da od svoje šeste godine redovno vodi ljubav s posjetiteljkom iz druge galaksije. Da stvar bude bizarnija, političar je ispričao kako je ovoj vanzemaljki podario kćer!

Do prvog susreta s onom koju naziva “Mačjom kraljicom” došlo je kad je još bio u kolijevci. “Na moje lice spustila se zelena ruka sa četiri štapićasta prsta. Sjećam se da sam tada pomislio: ‘Ovo nije mamina ruka. Mamini prsti su ružičasti, kratki i mekani’. Tada sam u svojoj glavi začuo glas. ‘Istina, nisam te rodila, ali sam te odabrala. Pripadaš meni a ne njoj’. Tek kad sam malo narastao, shvatio sam da je komunicirala sa mnom telepatskim putem”, ispričao je Parkes novinarima.

U koju svrhu ga je “Mačja kraljica”, dva metra visoka djeva zelene kože, sivih očiju ukošenih kao u mačke, sitnih nosnica i tankih crnih usana, odabrala, doznao je kao tinjdžer. “Skinula je svoj purpurni plašt i legla na mene. U početku me bilo malo strah, ali me onda preplavio užitak”.

Ljubavnica iz druge galaksije nastavila ga je posjećivati barem nekoliko puta godišnje, čak i nakon što se vjenčao sa Zemljankom. “Nisam imao osjećaj da varam suprugu. Mačja kraljica nije ljudsko biće, pa se ne može reći da sam legao sa drugom ženom”, opravdava se Parkes, u duhu punokrvnog političara. Posjete su se prorijedile nakon što mu je ljubavnica saopštila da čeka njegovo dijete. “Rekla mi je da sam svoju misiju obavio. Nije mi dopustila da upoznam kćer, samo mi je rekla da se zove Zarka i da ima moje oči”, otkrio je.

Ko to tamo levitira?

U martu 1978. godine, na stotine ljudi izjavilo je kako su vidjeli neobična svjetla na brazilskom nebu. Jedan od očevidaca bio je mladi farmer Jose Inacio Alvaro.

“Gledao sam emisiju o poljoprivredi na televiziji, kad je iznenada nestalo struje. Izišao sam iz kuće želeći potražiti svijeće u podrumu, da bi me zaslijepila snažna svjetlost. Škiljeći sam gledao prema nebu, na kojem su plesale četiri vatrene kugle. Nikad ranije nisam vidio nešto slično. Prizor je potrajao nekoliko minuta, a onda su kugle, ispustivši nekakav metalni zvuk, sunule pod oblake. Struja u kući se tada vratila, a ja sam sjeo u automobil i odvezao se k ocu. Jednostavno sam se bojao ostati sam”, ispričao je.

Premda mu tata nije u potpunosti povjerovao, savjetovao mu je da prenoći kod njega kako bi se smirio. Kad je starac otišao na počinak, Jose je s bocom piva sjeo na trijem. “Smišljao sam kojekakva racionalna objašnjenja za ono što sam vidio: možda je to bio meteorološki balon, možda se radilo o neobičnoj munji … Uspio sam uvjeriti samog sebe kako se ništa neobično nije dogodilo. Baš kad sam počeo ustajati kako bih se prepustio zasluženom odmoru, ponovo se dogodilo. Svjetlosne kugle opet su se pojavile, ali su mirovale i bile puno bliže. Ovaj put sam, bez tračka sumnje, znao da su došle zbog mene. Počelo mi se crniti pred očima. Posljednje čega se sjećam prije nego što sam izgubio svijest bio je zvuk staklene boce koja se razbija na trijemu”, prisjeća se.

Kad se osvijestio, nalazio se na kilometar i po udaljenom polju, gol kao od majke rođen. Pojma nije imao kako je ondje dospio niti kako je ostao bez odjeće. Kako mu se sjećanje nije vraćalo ni narednih dana, za pomoć se obratio psihijatru. Ovaj ga je odlučio podvrgnuti hipnotičkoj regresiji, postupku koji omogućuje potisnutim uspomenama da isplivaju u svijest. Kad mu je dobri doktor pustio snimku seanse, Jose je bio šokiran: mogao je čuti samog sebe kako priča da je u polju vodio ljubav s vanzemaljkom šiljaste brade, velikih očiju i svijetle, gotovo srebrnkaste kože, i to dok su oboje levitirali. “Rekla mi je da se rijetko pare sa Zemljanima, ali da su to ponekad prisiljeni činiti kako bi osnažili krv svoje rase”, ispričao je farmer u hipnotičkom transu.

Ma koliko se pokušavao sjetiti događaja, on mu se narednih godina javljao tek u fragmentima, najčešće u snovima. “Nikad neću biti siguran šta se tačno dogodilo. Jedino što znam jest da me, u trenucima kad se djelići sjećanja vrate, preplavljuje snažan osjećaj mira i ugode”, kazuje farmer.

Seksualni predator iz druge galaksije

Da erotski susreti s posjetiocima iz svemira nisu rezervisani samo za muškarce, svjedoči slučaj Suzanne Brown. Poslovna žena iz engleske pokrajine Cheshire tvrdi da je, u razdoblju između 1965. i 1989. godine, redovno lijegala s metar i pol visokim vanzemaljcem duge plave kose po imenu Myriko.

“Do prvog susreta je došlo kad sam bila srednjoškolka. Premda je izgledao poput čovjeka, odmah mi je bilo jasno da nije s ovog svijeta. Pretpostavljam da se radilo o njegovim očima bez zjenica, koje kao da su prodirale ravno u moju dušu. Bez riječi mi je prišao i zagrlio me. Zvuči neobično, ali u tom trenutku sam se osjećala voljeno”, ispičala je.

Myriko je tokom godina nastavio posjećivati Suzanne: pokazao joj je čak svoju letjelicu te joj je ispričao ponešto o planeti s koje je došao. Ne želeći da je proglase luđakinjom, žena nikome nije pričala o njemu, čak ni najbližim prijateljicama. A onda se zaljubila u deset godina starijeg muškarca, kojem se napokon povjerila. Bila je to, pokazat će se, velika greška. Isti dan posjetio ju je njen vanzemaljski prijatelj.

“Trebala si šutjeti!”, bilo je sve što joj je rekao, prije nego što ju je bacio na pod i silovao. “Bliskost koju sam osjećala prema njemu u sekundi je nestala. Nakon što je završio sa mnom, ostavio me poluonesviještenu na tepihu. Nažalost, bio je to tek početak noćne more. Kontrolisao je moj um i tjerao me da radim nezamislive stvari. Da stvar bude gora, on me posjećivao svake noći. Kad sam ostala trudna, nadala sam se da će me ostaviti na miru i tako je zaista bilo … A onda sam se probudila na operacionom stolu na njegovu svemirskom brodu, vezanih ruku i nogu. Iščupali su mi dijete iz utrobe te ga odnijeli od mene. Vidjela sam ga samo na sekundu prije nego što sam izgubila svijest. Probudila sam se u svom domu, svjesna činjenice da nikad više neću vidjeti monstruma koji me zlostavljao, ali ni svoje dijete. I dan danas na trbuhu nosim ožiljak od operacije kojoj su me, protiv moje volje, podvrgnuli”.

Reptil kojeg sam voljela

Za razliku od sirote Suzanne, Pamela Stonebrooke s nostalgijom se prisjeća svih svojih intergalaktičkih koitusa. Sve je započelo u ljeto 1993. godine, kad se mlada jazz pjevačica probudila gola na metalnom stolu, u blještavoj prostoriji koja nije nalikovala ničemu što je ranije vidjela. “Pojma nisam imala kako sam ondje dospjela. Zadnje čega se sjećam jest da sam nakon nastupa stigla kući, popila čašu crnog vina i umorna ali zadovoljna legla u krevet”, ispričala je. Kad se našla na mjestu koje je, kako je kasnije zaključila, “moralo biti nekakav svemirski brod”, bila je preplašena, ali i uzbuđena. “Činilo mi se kao da sam na početku velike avanture. Intuitivno sam znala da će se moj život zauvijek promijeniti”, prisjetila se u razgovoru s medijima.

Tako je i bilo. Ono što je uslijedilo doima se kao početak kakvog mekog pornića: u prostoriju je ušao visoki muškarac nabreklih bicepsa, modrih očiju i duge kose boje pokošenog sijena. “Nikad ranije nisam vidjela savršenije stvorenje. Izgledao je poput vikinškog ratnika! Kad mi je prišao, nježno se smiješeći, činilo se najprirodnijom stvari na svijetu da mu se u potpunosti prepustim”, ispričala je.

Pamela tvrdi da joj je naočiti neznanac priuštio nezaboravne orgazme te da je tokom vođenja ljubavi potpuno izgubila pojam o vremenu. “Činilo mi se kao da smo bili sjedinjeni čitavu vječnost, a opet mi je sve nekako prebrzo proletjelo”, ispričala je, dodajući kako su nakon seksa oboje zaspali. Kad se probudila, ponovo je bila sama u svom krevetu. “Pomislila sam da je sve bio samo san. Otišla sam pod tuš kako bih razbistrila misli. Dok sam se brisala pred velikim ogledalom, pogled mi je pao na moja bedra. Bila su prepuna neobičnih crvenih tragova, kao da se o mene očešalo nešto ljuskavo. Srce mi je počelo lupati poput afričkog bubnja. Više nisam znala šta je san a što java”.

Narednih sedam dana sve je bilo normalno. A onda se ponovo probudila na onome istom metalnom stolu, spremna za još jednu rundu “jedan na jedan” s Vikingom iz snova. Baš kad je bila na vrhuncu strasti, nešto se promijenilo.

“Počelo mi je zujati u ušima, kao da u glavi imam roj bijesnih osa. Čvršće sam se priljubila uz misterioznog ljubavnika, da bih shvatila kako mu je koža hladna kao led i hrapava. Nada mnom više nije stajao plavokosi bog ljubavi, nego stvorenje nalik gigantskom reptilu. Tada sam ga prvi put vidjela bez fasade, kao ono što je zaista bio, ali se, začudo, nisam prestrašila. Dio mene je već odavno slutio da moj ljubavnik nije ljudsko biće. ‘Već odavno smo među vama. Ne želimo vam nikakvo zlo’ rekao mi je telepatskim putem. ‘Znam. Molim te, ostani zauvijek uz mene!’ odgovorila sam mu, mada se moje usne nisu pomicale. ‘To nije moguće!’ rekao mi je. Susretali smo se sljedećih nekoliko mjeseci, redovno u njegovom stvarnom obličju, a onda je zauvijek nestao. Na rastanku mi je ostavio neobičan zeleni kamen koji uvijek nosim uza se”, ispričala je Pamela, koja je gušterolikom ljubavniku posvetila album “Alien”.

Lijeganje uz atraktivnog pripadnika suprotnog spola i buđenje pored gabora? Nije da joj ne vjerujemo, ali mnogima se slično događa nakon pijanstva …

Piše: Lucija Kapural

Izvor: povijest.hr/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti