BIVŠA DJEVOJKA MI JE PONUDILA 5.500 € i tražila da uradim nešto ŠTO ME JE OSTAVILO BEZ RIJEČI!

Smislila je jeziv plan kako da se otarasi muža

exw

Victoria Briden pokušala je da nagovori čak tri muškarca da za 5.000 funti (5.600 eura) ubiju njenog bivšeg muža Roba Parkesa nakon što ju je napustio kako bi bio s njenom prijateljicom.

Taj čin ju je toliko razljutio da je pokušala da nagovori nekoliko muškaraca da ubiju njenog bivšeg supruga nakon što je on oženio njenu prijateljicu i dobio starateljstvo nad njihovim djetetom. Međutim, njene tvrdnje kako je sve to bila šala kad je tražila nekog da ubije bivšeg supruga nisu bile dovoljne da joj sud povjeruje, pa je proglašena krivom. Sud je utvrdio da je  pokušavala da nagovori Hamisha Martina da ubije Parkesa, međutim on je to odbio pa ga je pitala zna li nekoga ko bi to učinio za novac.

Martin nije bio jedini od kojeg je to tražila. Pokušala je da nagovori i bivšeg momka Grahama Walla, ali je i on to odbio. Međutim, kako je on sumnjao u njenu vjernost uspio je da snimi razgovor s trećom osobom, Earlom Gernom kojeg je takođe pokušala da nagovori da joj pomogne da se riješi bivšeg muža.

Izvor: informer.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti