Američka mornarica objavila snimku “NLO-a” u obliku piramide (VIDEO)

Američko ministarstvo odbrane potvrdilo je da su snimci i fotografije koji su se ovih dana pojavili u javnosti i na sajtovima koji prate pojave neidentifikovanih letećih objekata autentični i da ih je zabilježila posada broda “Russel” na obali San Diega u julu 2019. godine.

“Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video snimci zabilježeni od strane pripadnika mornarice”, saopštila je portparolka Pentagona Sue Gaff za CBS News.

Ona je naglasila da u cilju održavanja bezbjednosti i izbjegavanja otkrivanja informacija koje bi mogle biti od koristi potencijalnim neprijateljima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima svojih posmatranja ili ispitivanja različitih pojava zabilježenih u vazdušnom prostoru, uključujući i ove upade označene kao neidentifikovane vazdušne pojave.

Gaff je rekla i da je Ministarstvo odbrane osnovalo Radnu grupu za NLO koja se bavi proučavanjem video snimaka poput ovih i drugih neobjašnjivih pojava, i da je to tijelo uključilo i ove incidente u svoja tekuća ispitivanja.

Izvor: hr.sott.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti