5 ljubavnih grešaka koje pametna žena neće ponoviti

Bez obzira radi li se o otkazivanju dogovora u zadnji tren, zaboravljanju rođendana ili godišnjice ili omalovažavanju … Ako ne kažete šta vam smeta, on nikada neće znati kakvo ponašanje jendostavno nećete tolerisati.

One su naučile na svojim greškama.

loveis

1. Viđanje s nekim ko vam ne odgovara, samo zato što trenutno nemate nikoga
Ove žene ne snižavaju kriterije, bez obzira na životne okolnosti.
2. Šutnja, kada vas on povrijedi
Bez obzira radi li se o otkazivanju dogovora u zadnji tren, zaboravljanju rođendana ili godišnjice ili omalovažavanju. Ako ne kažete šta vam smeta, on nikada neće znati kakvo ponašanje jendostavno nećete tolerisati.
3. Pretvaranje da ste nešto što niste
Svi malo glumimo na prvim sastancima, kako bismo impresionirali onoga ko sjedi nasuprot nas. No, nađete li se kako i dalje mislite da je vaša veza pozornica, a maske skidate samo iza nje, jer niste sigurni hoće li ga vaše pravo lice jednako impresionirati, vrijeme je za velike promjene.
4. Zavaravanje da mu se sviđate
Dok čekate njegov poziv ili poruku te umjesto njega smišljate izgovore zašto ih ne upućuje. Svako ima dvije minute u danu za napisati poruku, samo je pitanje želi li to.
5. Mirenje s tim da je on “takav kakav je”
Ako to nije to, gdje piše da se morate pomiriti s tim te ne misliti o svojoj sreći? Smeta li vam nešto toliko da ste mu rekli da bi voljeli da su stvari drugačije, no on ih jednostavno ne mijenja, što utiče na vašu sreću, imate svako pravo spakovati stvari i pronaći je na nekom drugom mjestu, ma koliko god to sada bilo teško i bolno. Ili je jednostavno sve u redu, no jednostavno više ne pronalazite smisao u ovom odnosu. Rješenje je isto.
Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti