3 stvari koje radi samo muškarac koji te voli više nego što to priznaje!

Ponekad su potrebne godine za pronalaženje istinske ljubavi, a ponekad ni ne znate da je osoba pored vas ona prava

perfect2

Neke osobe ulijeću iz veze u vezu da bi našle ljubavnog partnera, druge naprave grešku jer propuštaju prilike a cilj je vrlo jednostavan – ne propustiti momenat u kom ćeš vidjeti da baš ON treba da ostane u tvom životu.

Naravno, teško je odmah zaključiti da si spremna da ostaneš sa jednom osobom do kraja života. Kako da budeš sigurna u svoju odluku? Na to pitanje odgovoriće ove 3 stvari.

Ne stvara ti pritisak

Ne ograničava ti slobodu, jer zna koliko ti to znači. Potpuno pošuje tvoje vrijeme i razumije te, što može da označava prelijepu budućnost. Cijeni kod njega to što ne želi da ti bude naporan i što imaš posebno mjesto u njegovom životu.

On ništa ne krije od tebe

Ova stavka je veoma važna. Svaka tajna koju sakrije, učinila bi da se potpuno udaljiš od njega i on to zna. Zato i kada bi sakrio nešto od tebe to bi bilo kratkog daha, jer ne može to da sačuva za sebe.

Spreman je da provede ostatak života sa tobom i ništa ga ne bi učinilo sretnijim od toga

Sve se dogovarate i čekate pravi trenutak da se odlučite za zajednički život. Kakve god teškoće ti je život priredio, što se tiče novca, posla, porodice, ti njega vidiš kao spas. Samo pogled u njegove oči stvara ti osjećaj da će sve biti baš kako treba. I taj osjećaj je potpuno magičan.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti