Ona je od PJEGAVE DJEVOJČICE postala MOĆNA ŽENA koja sada zarađuje veliki novac

Djevojka je na svom primjeru pokazala kako šminka može da promijeni sve

Šminka može da bude moćno oruđe transformacije koje ima potencijal da drastično izmijeni izgled osobe, a odličan primjer je jedna fotografija, koja se brzo širila društvenim mrežama, a na njoj je djevojka sa pjegicama. 

Kelsie Swygart je nedavno na svom Instagramu objavila fotografiju i kratki video koji prikazuju koliko se njeno lice izmijeni kada se našminka. Fotografija je bila namijenjena njenim prijateljima, ali je ubrzo postala popularna na društvenim mrežama.

Ova djevojka navodi kako su je u djetinjstvu često ismijavali zbog njenih pjega pa je naučila da koristi šminku da ih sakrije. Međutim, iako se i sada ponekad našminka na takav način, Swygart kaže da se svojih pjega više ne stidi i da ih zapravo voli.

– Volim kako šminka može da bude tako svestrana i kako možete napraviti potpuno različite izglede na istom ‘platnu’! Moja šminka nikad ne izgleda isto iz dana u dan i to je razlog zašto je tako cool – piše Kelsie.

– Ja želim da budem glas svih vas koje volite šminku, ali se bojite jer društvo misli da ne bi trebalo da se šminkate – nastavlja ona.

– Ako imate puno šminke, onda se “materijalistička ku*va, čije održavanje puno košta”. A ako ne nosite šminku onda ste “ružni snob koji ne brine o sebi”. Ovih dana nikako ne možete biti u pravu – zaključuje Kelsie.

Nakon što su neke njene fotografije prenijeli američki mediji, Kelsie je već dobila ponude nekoliko kozmetičkih firmi koje bi željele da ih ona promoviše.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti