VANZEMALJCI? Užarene svijetleće formacije na nebu Amerike (VIDEO)

Zagonetni objekti na nebu primjećeni su u osam različitih područja Dalasa odnosno Teksasa.

Očevici otkrivaju da su se svjetla kretala haotično i da su u jednom trenutku stvorila pravu liniju prije nego što su iznenada nestala sa neba.

Objavljeni snimci užarenih predmeta na nebu nad Dalasom u Sjedinjenim Državama podijelili su korisnike društvenih mreža.  Mnogi tvrde da misteriozni objekti pripadaju vanzemaljskim civilizacijama, dok drugi insistiraju da u pojavama nema ništa sumnjivo i da su objekti optička varka ili helikopteri.

Video je snimio menadžer maloprodaje po imenu Javier Estrada koji je prisustvovao rođendanskoj zabavi svoje bake i slučajno je pogledao u nebo.

“Video sam kako užarena svjetla lebde veoma sporo i tada sam znao da je to nešto neobično – nije bilo zastrašujuće, već samo zanimljivo za gledanje. Vjerujem u vanzemaljce, pa mi je prvo pao na pamet NLO. Ne bih imao ništa protiv da nam vanzemaljci dođu u posjetu, ali znajući nas u Americi, vjerovatno bismo ih odmah napali”, napisao je.

Na snimku koji je snimio mladić vide se četiri svjetla koja lete u različitim formacijama – na početku, čini se da su objekti u obliku trapeza, a zatim formiraju kvadrat prije nego što se pomjere u pravu liniju.

Među hiljadama korisnika koji su vidjeli video, mnogi su tvrdili da su zagonetni objekti vanzemaljci.

Jedan korisnik je napisao: “Mnoge vrste vanzemaljaca preferiraju vruće i suhe lokacije kao što je Teksas.  Apsolutno, 100% su vanzemaljci.”

“Oni [vanzemaljci] su sigurno tamo. Radim noću i uvijek viđam neobične stvari na nebu, ali nam je rečeno da to ignorišemo”, napisao je drugi.

Međutim, bilo je onih koji vjeruju da su užarena svjetla samo američka vojna avijacija.

Izvor: krstarica.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti