Uposlenice elitnog nacističkog bordela bile su trenirane da izvuku važne informacije od klijenata!

Godine 1930. na berlinskoj adresi Giesebrechtstrasse br. 11 otvoren je ugostiteljski objekt bezazlenog naziva “Salon Kitty”

Ondje, u raskošnom interijeru skrivenom debelim baršunastim zavjesama, posjetioci su mogli uživati u ukusnim kolačima, najboljoj kafi u gradu, probranim pićima i jednako tako probranim damama. Radilo se, naime, o bordelu, koji je vrhunac popularnosti doživio za vrijeme Drugoga svjetskog rata.

Od 1939. godine, ovim opskurnim mjestom upravljali su Reinhard Heydrich, šef Glavnog ureda bezbjednosti Njemačkoga Reicha, i njegov podređeni Walter Schellenberg, mada je vlasnica formalno i dalje ostala madame Kitty Schmidt.

Heydrich, glavni provoditelj sistema terora nacističke Njemačke, nije se upustio u ugostiteljski biznis iz hira. Bordel su, naime, često posjećivali strani ambasadori. Nacisti su strpljivo prisluškivali korisnike usluga ove ustanove, a prostitutke, mahom probrane ljepotice, bile su trenirane da izvuku važne informacije od klijenata. Uz to, svaka od devet soba bila je opremljena skrivenim prislušnim uređajima.

Usluge djevojaka koristili su i istaknuti nacistički funkcioneri npr. ministar propagande Joseph Goebbels ostavljao je izdašne napojnice, a najviše je volio gledati lezbejske akcije između plavokosih i prsatih dama. I sam Heydrich, sretno oženjen čovjek, znao se tu i tamo počastiti kojom kurvom iz kategorije “jedva legalna”, a u tim trenucima prislušni uređaju su se isključivali. U bombardovanju 1942. godine, bordel je pretvoren u prah i pepeo.

Izvor: povijest.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti