SVI SE PITAJU ŠTA KRIJE NASA: Misteriozni avion letio iznad oblasti kojoj prijeti razorni megazemljostres

Prema procjenama, postoji mogućnost da Kaliforniju pogodi veliki zemljotres magnitude osam ili veći, koji, bi nanio dosta štete pogotovo u području San Andreasa

nasa4

Naučnici već godinama upozoravaju na megazemljotres koji bi mogao da pogodi rasjed San Andreas što bi dovelo do katastrofe.

Ovih dana paniku je unio misteriozni avion Američke svemirske agencije (NASA), koji je letio veoma blizu zemlje, zbog spekulacija da osmatra nepredvidljivi rasjed.

Prema procjenama, postoji mogućnost da Kaliforniju pogodi veliki zemljotres magnitude osam ili veći, koji, bi nanio dosta štete pogotovo u području San Andreasa.

Avion NASA letio je veoma blizu tla i izazvao uzbunu među stanovnicima, a misterija se produbila nakon što se saznalo za putanju njegovog leta.

Avion NASA819 navodno je snimao i letio u cik-cak iznad čuvenog rasjeda. Riječ je o granici dvije geološke ploče – sjevernoameričke i pacifičke, čije trenje izaziva podrhtavanje unutar Zemljine kore, a napetost se oslobađa zemljotresima.

Poznati teoretičar zavere Tyler Glockner postavio je snimak i dao svoje tumačenje.

– Registrovana letjelica primjećena je kako leti u cik-cak pored i iznad San Andreasa. Kao da snima teren i kao da pokušava da prikupi više podataka o onome što se događa ispod. Šta se dešava? Da li se nešto dešava? Šta znaju, da li se spremaju za nešto? Da li već znaju da dolazi veliki zemljotres?- pitao se Tyler.

Izvor: expresstabloid.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti