SVAĐALICE MOJA MALA: Naučite kako da pobjedite u raspravi sa svakim horoskopskim znakom

Svaki horoskopski znak svađa se na svoj način, a uz ovih nekoliko trikova iz svake svađe izaći ćete kao pobjednik.

horoscope

Ako Ovna uspijete da uvjerite da je sam došao do zaključka da nije u pravu, imate šanse da pobjedite u svađi. Samo nemojte očekivati da će Ovan priznati da je pobjeđen.

Bik

Tvrdoglavi i nepopustljivi, Bikovi nisu skloni predomišljanju kad nešto odluče. U svađi s Bikom možete da pobijedite ako igrate na kartu zdravog razuma, pogotovo ako pokažete da je vaš argument finansijski isplativiji od njegovog.

Blizanci

Blizanac će se lako saglasiti s onim šta govorite, ali to ne znači da ste pobjedili u svađi. Trik je da zavarate Blizanca i uvjerite ga da je vaše mišljenje najpopularnije i najprihvatljivije u društvu.

Rak

S njima je jako teško jer vole da izbjegavaju konflikt pa se vrlo lako povlače. Dajte Raku vremena da se smiri i onda recite svoje argumente.

Lav

Laskanje je najjednostavniji način da pobjedite Lava.

Djevica

Djevica jako dobro zna gdje ste pogriješili i ne svađa se bez potrebe, a ako uspijete da objasnite zbog čega je vaš stav ipak bolji, Djevica će prestati da se svađa.

Vaga

Vage se ne svađaju – Vage pregovaraju. U svađi s njima nećete pobjediti, ali nećete ni izgubiti jer Vage uvijek traže fer rješenje za sve.

Škorpija

Njima je najbolje da kažete istinu, a ako vide da se svađate na častan način, skloniji su popuštanju.

Strijelac

Svaka svađa je nova prilika da Strijelac nešto nauči, a ako imate dobre argumente, rado će vas saslušati.

Jarac

Jarac se rijetko svađa oko nebitnih stvari, a ako je nešto važno, bolje je da imate spremne dobre argumente jer ako nemate, vrlo brzo će prestati da vas shvata ozbiljno.

Vodolija

Igranje na emociju kod Vodolija nema previše efekta jer taj dio imaju pod kontrolom. Vodolije vole stvari koje će biti najkorisnije za najveći broj ljudi, pa ako želite da pobjedite u svađi s njima, pazite da vaši argumenti ukazuju upravo na to.

Ribe

Ribe izbjegavaju konflikt kad god mogu, zato ih je lako pobjediti. Čim osjete nešto što će da ih uznemiri, povlače se i bježe. Iako ih je lako pobijediti, razmislite koliko je to fer prema njima.

Izvor: dnevno .hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti