Sukob na Mjesecu

Budući da se saradnja sa vanzemaljcima odvija već decenijama, došli smo u posjed tehnologije koja nadmašuje sve naše snove.

Trenutno, SAD posjeduju atomsku antigravitacionu letjelicu smještenu u jednoj tajnoj bazi u Nevadi. Američki su astronauti tom letjelicom ‘došli’ do Mjeseca, Marsa i Venere. Javnost je sistematski obmanjivana o pravoj prirodi ovih planeta, kao i o stepenu razvoja današnje tehnologije.

Tek je posljednjih godina objavljeno da je pronađena voda na Mjesecu, međutim, ta činejnica godinama je poznata uskom krugu ljudi, kao što im je vrlo dobro poznato i postojanje velikih baza, takođe, na Mjesecu!

Autor ovog teksta Richard J. Boylan posjeduje službene NASA-ine fotografije, a neke od njih bile su objavljene i u knjigama ‘Otkrili smo baze vanzemaljaca na Mjesecu’ i ‘Još je neko na Mjesecu’, autora Freda Stecklinga.

Godine 1969. došlo je, navodno, do ozbiljnog incidenta izmedu Rusa i Amerikanaca u zajedničkoj bazi na Mjesecu. Ubijeno je 66 ljudi, a neki američki naučnici bili su neko vrijeme taoci Rusa. Rusi su tada bili suspendovani iz zajedničkog programa, ali su napetosti prevaziđene i ponovo je uspostavljena saradnja, koja i danas traje.

No, neki misle da je scenario pobune u podzemnoj bazi ARCHULETA MESA čista dezinformacija, koja je imala za cilj da izazove zbunjenost. John Lear je autora ovog teksta uvjeravao kako su specijalne Delta Force jedinice došle u sukob sa vanzemaljcima (Novi Svjetski Poredak mora imati neprijatelja iz svemira). Međutim, istina je da je jedino neprijateljstvo izmedu Zemljana i vanzemaljaca bilo izazivanje i pucanje na NLO od strane SAD. Zadatak je bio srušiti NLO i ispitati njihovu tehnologiju, ali se u tome nije uspjelo.

Jedan je slučaj posebno zanimljiv. Godine 1978. jedan je trouglasti NLO nekoliko puta preletio iznad vojne baze. Tada je otvorena vatra na ‘leteći tanjir’, koji je svaki put uspješno izbjegao projektile američke vojske. Kao da su Amerikancima htjeli pokazati koliko su nadmoćni i napraviti ih smiješnima!

Izvor: conopljanews.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti