Srbin izumio grudnjak od kojeg grudi, tvrdi, narastu za 7 dana

bra1

Bivši student inžinjerstva Milan Milić (33) iz Lazarevca u Srbiji izumio je grudnjak za koji tvrdi da trajno povećava grudi i to nakon samo sedmicu dana nošenja. Kaže da njegov grudnjak potiče cirkulaciju u grudima i tako ih poveća za jednu veličinu, a obim je veći za tri do četiri centimetra. Na primjer, ako je žena nosila veličinu B, nosit će C. Osim toga, grudi postaju čvršće.

Na ideju je došao kada je posmatrao svoju djevojku koja nije bila zadovoljna veličinom svojih grudi, a nije željela pod nož. Dugo je istraživao, čak dvije godine, i pronašao rješenje.

– To je prirodni proces koji povećava cirkulaciju krvi koja hrani grudi – kaže ovaj pronalazač i dodaje da je grudnjak prošao 14 testiranja na ženama širom svijeta.

Grudnjak je nazvao E-bra (E-grudnjak), stoji 199 dolara i dostupan je na internetskoj stranici enhancebra.com.

– Preporuka je nositi E-bra najmanje tri puta na dan po pet minuta, i tako sedmicu dana. Grudnjak je dostupan u različitim bojama i veličinama – objašnjava Milan Milić, a prenosi Daily Mail.

Inače, E-bra prototip je prva testirala njegova djevojka Jelena Šabić (26) i bila je presretna kada su joj se grudi povećale.

– Ona je željela povećati grudi, ali bojala se operacije i ožiljaka. Osim toga, nije željela umetnuti strano tijelo u sebe, a i zahvat joj je bio previše skup. Kada smo testirali prototip, mislili smo da se rezultat neće vidjeti dva, tri mjeseca, ali nakon dva dana rezultati su bili jako dobri. Tada smo shvatili da imamo nešto veliko. Nakon sedam dana grudi su joj narasle za jednu cijelu veličinu – objasnio je Milan.

Mišljenje estetskog hirurga i iskustvo glumice

Estetski hirurg dr. Michael Salzheaur, poznat i kao dr. Miami, testirao je E-bra na glumici Sabrini Molinar iz West Palm Beacha na Floridi. Mjerio je njezine grudi prije i nakon nošenja. Potvrdio je kako je došlo do povećanja.

I ona sama je priznala da su joj grudi postale veće za jednu veličinu nakon što je grudnjak nosila kako je preporučeno – tri puta na dan po pet minuta, i tako sedmicu dana. Čvrsto je uvjerena da ništa drugo osim grudnjaka nije moglo uticati na to, poput mjesečnog ciklusa ili debljanja.

– Prije sam nosila 36B, a sada mi je puno ugodnije u veličini C. Osjećam se bolje s njima i još se navikavam na taj osjećaj. Voljela bih ponovo isprobati taj grudnjak da vidim mogu li postati još veće – rekla je Sabrina novinarima.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti