Sexy profesor: Slavni glumac od jeseni predaje na fakultetu

Oni napeti snovi o tome da vam najzgodniji i najprivlačniji glumac predaje na faksu obistinit će se barem nekima od studenata.

30-oro sretnika koji pohađaju Univerzitet Texas u američkom gradu Austinu jedva čeka jesenski semestar jer će ih u predavaonici dočekati niko drugi nego super popularni Matthew McConaughey koji će, zajedno s rediteljem serije Igre gladi, Garyjem Rossom, predavati kolegij iz teorije i snimanja filmova.

mm4

Ponosni univerzitet objavio je veliku vijest video-kompilacijom njegovih najslavnijih uloga koje obećavaju praktičan pristup kolegiju koji se održava na Koledžu za komunikacije Moody. Ko zna više trikova, savjeta i nezaboravnih anegdota od oskarovca koji je sve slavniji u filmskoj industriji?

"The Sea Of Trees" Photocall - The 68th Annual Cannes Film Festival

McConaugheyjev kolegij uglavnom će se temeljiti na njegovom najnovijem filmu “Free State of Jones“, priči koja nas vraća u vrijeme američkog Građanskog rata. Njegov lik, južnjački farmer Newt Knight sklapa savez sa odbjeglim robovima s kojima planira uspostaviti slobodnu državu u močvarama Mississippija. Glavni će glumac studentima pokazivati ekskluzivne snimke “iza scene”, ali i organizirati barem jedno upoznavanje studenata s glumcima.

S obzirom da film još nije ugledao svjetlo dana, studenti ne smiju dijeliti fotografije niti video snimke koje će im McConaughey prikazati na kolegiju.

mm3

Možda se i radi o odličnom PR potezu za reklamiranje novog filma, ali svejedno im zavidimo. Koji srećkovići!

Izvor: mojfaks.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti