REGULIŠE HOLESTEROL I KILOGRAME ZA 7 DANA: Kombinacija ova dva sastojka će preporoditi vaš organizam!

Ovi poznati lijekovi narodne medicine svojim moćnim svojstvima liječe mnoga oboljenja, pa ih sa razlogom ljudi nazivaju prirodnim antibioticima.

hg

Med i bijeli luk bi trebalo da postanu vaše svakodnevne namirnice, jer podižu imuni sistem iz mrtvih.

Isjeckajte dva, tri čehna bijelog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smjesu da odstoji sve dok se ne sjedini.

Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog lijeka svako jutro sedam dana uzastopno i vaš organizam će doživjeti nevjerovatnu promjenu!

Podiže imunitet

Kombinacija meda i bijelog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važno ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da spriječite zarazu.

Štiti srce

Ova mješavina čisti krvne sudove od masti i time spriječava srčani udar. Dokle god krv nesmetano cirkuliše vašim organizmom, srce kao organ je zaštićeno.

Liječi upalu grla

Med i bijeli luk imaju visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.

Pomaže kod dijareje

Uz pomoć ove smjese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim riješićete problem rijetke stolice.

Liječi suhi kašalj

Med i bijeli luk su izuzetni u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suhi kašalj. Ova kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Isto važi i za sinuse.

Pomaže kod gljivičnih infekcija

Gljivice mogu da napadnu različite dijelove vašeg tijela, ali ova mješavina je prava antibakterijska bomba, koja djeluje i u ovom slučaju. Najbolje je koristiti je preventivno, jer spriječavate mogućnost bilo kakve infekcije.

Vrši detoksikaciju

Smjesa meda i bijelog luka je prirodni detoks za vaš organizam. Koristeći ovaj lijek, vi dajete svom organizmu drugu šansu, jer med i bijeli luk oslobađaju vaše tijelo svih otrova koje ste prethodno unijeli.

Treba napomenuti da je ovaj prirodni lijek izuzetno dobar i za stabilizaciju holesterola u krvi, ali i za gubitak viška kilograma.

Izvor: alo.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti