Recept za dugovječnost – očistite svoj organizam od toksina

Poznato je da je za oslobađanja od mnogih bolesti dovoljno očistiti crijeva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenici da su crijeva zaprljana svjedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetes, prekomjerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.

Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog sjemena u stanju je da u roku od 3 nedjelje potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorjevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.

Indikacije za upotrebu:

upalni procesi sluzokože gornjeg respiratornog trakta, astrointestinalnog trakta, gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu, bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis,
prekomjerna težina tijela, narušenost lipidnog metabolizma

Čišćenje crijeva sa brašnom od lanenog sjemena.

Recept:

3 nedelje umjesto doručka konzumirajte ovu smjesu:
1 nedjelja – 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira
2 nedjelja – 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira
3 nedjelja – 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira

Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sjeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, sjeme može da užegne. Najbolje – svako jutro nova porcija.
Ovakvu smjesu konzumirajte umjesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.

Čišćenje crijeva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.

flax

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti