POSMATRAJU LI VANZEMALJCI NAŠU PLANETU? ‘Vidjeli smo 7 NLO-a pored Međunarodne svemirske stanice’

Vanzemaljci ne samo da nas pažljivo posmatraju, već bi uskoro trebali i javno obznaniti svoje postojanje.

Teoretičar zavjera tvrdi kako je NASA-in prenos u živo s Međunarodne svemirske stanice (ISS) pokazao dokaz o sedam NLO letjelica koje se nalaze u blizini Zemlje. Ne samo da se ovo smatra dokazom postojanja vanzemaljaca, već vjeruje kako su oni prijateljski nastrojeni, piše Daily Mail.

Sve češće pojave vanzemaljaca

Kamere montirane na ISS-u već su više puta ‘pokazale’ vanzemaljce, a stvorenja bi se mogla naći oči u oči s ljudima unutar slijedećih 15 godina, smatra teoretičar znan samo kao ‘Graham‘. Rekao je medijima da su vanzemaljci stigli i da namjeravaju stupiti u kontakt s nama

“Pojavljuju se po cijelom svijetu sve češće. Posmatraju nas poput velikog laboratorijskog eksperimenta koji pokriva cijelu planetu. Mišljenja sam da druge rase koje posjećuju našu planetu nisu neprijateljske. Napokon, s tehnologijom koju moraju koristiti kako bi prošli ogromne svemirske udaljenosti, siguran sam da bi nas mogli izbrisati u tren oka. A činjenica da smo još uvijek živi na ovoj prekrasnoj planetui znači da su ili došli pomoći, ili da nas samo posmatraju.”

Dokazi koje je Graham pokazao nabavljeni su tokom živog prenosa s ISS-a 31. marta. Graham je snimke objavio na svome YouTube kanalu Conspiracy Depot.

“Na kraju će sigurno obznaniti svima da postoje. Postoji teorija kako su vanzemaljci i svjetski vođe već odredili vremenski raspored, te da će se svemirci javno predstaviti unutar slijedećih 15 godina”, tvrdi Graham. “Zamislite samo kako će to uticati na Zemlju, nove tehnologije, lijekovi i način života, naša bi se cijela civilizacija mogla promijeniti kako bi zavladalo jedinstvo i mir. Neki ih ljudi zovu ‘posmatračima’, a ja mislim da su u pravu. Moguće je da postoje i druge, neprijateljske rase od kojih nas štite, što je ohrabrujuće.”

Objašnjenja često jednostavna, no i manje zanimljiva

Mnogi su pokušali diskreditovati ove tvrdnje, tvrdeći kako anomalije mogu biti fragmenti kineske svemirske postaje Tiangong-1 dok se ova rušila prema Zemlji.

Dok su viđanja NLO česta, i prijavljuju se sve češće, za njih gotovo uvijek postoji jednostavno objašnjenje. Postoje brojni uobičajeni fenomeni koji mogu rezultirati pojavljivanjem neobičnih objekata u snimku ISS-a, uključujući munje visoko iznad zemljine površine i svjetlosne trikove. “Odsjaji prozora stanice, njene površine ili svjetla sa Zemlje često djeluju poput predmeta na fotografijama i video snimkama s orbitalne laboratorije”, objasnio je još ranije glasnogovornik NASA-e.

“NASA jednostavno ne može pobijediti kada su u pitanju NLO-i”, kaže autor ‘Priručnika o NLO-ima’ Nigel Watson. “Čak i ako se radi o ostatku starog satelita, on postane vanzemaljski izviđački brod ispunjen vanzemaljcima s pipcima.”

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti