Pokazala frizeru fotku željene frizure, dobila “najgoru frizuru na svijetu”

Svi smo ponekad izašli od frizera s frizurom koja ne izgleda baš onako kako smo zamislili, ali ova je cura prošla ekstremno loše.

friz11

22-godišnja Britanka Lucy Burrows svom je frizeru pokazala sliku na kojoj žena ima stilizirano izbrijan dio kose i zatražila istu frizuru. Umjesto toga dobila je “najgoru frizuru ikad”.

Na fotki s Instagrama koju mu je pokazala nalazi se uredno izbrijan crtež, a ono što je ona dobila više sliči na nešto što je nacrtalo dijete iz vrtića. Fotke željene frizure, ali i one koju je dobila, podijelila je na Facebooku kako bi upozorila ljude da budu oprezni.

“Upozorenje: najgora frizura na svijetu. Ako tražite nekog da vas očerupa, na pravom ste mjestu. Apsolutno su uništili moju kosu i samopouzdanje. Zbog ovog ne mogu ići ni na posao. Otišla sam s fotkom onoga što želim imati na glavi i oni su me uvjeravali da to mogu napraviti. Pa, pogledajte sami. Ovo se dogodilo u avgustu, ali tek sad sam skupila hrabrosti da to pokažem”, napisala je u objavi u kojoj je označila i frizerski salon u kojem su joj napravili spornu frizuru.

LAD Bible prenosi da joj frizerski salon u početku nije htio vratiti novac, no na kraju su joj isplatili 20 funti koje im je platila za frizuru i dodali još 10 funti u znak izvinjenja.

“Još uvijek ne mogu nositi podignutu kosu. Samo izgleda loše i neuredno. Više se ne vidi toliko, ali još uvijek je tanko. Nakon duge svađe, priznali su grešku i vratili mi novac, ali i dalje sam napola ćelava”, požalila se.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti