GLEDALA JE SMRTI U OČI! Sve se pretvorilo u PAKAO kada je shvatila da se PADOBRAN NE OTVARA (VIDEO)

Mlada Australijanka Emma Carey (25) prije pet godina doživjela je nesreću u kojoj je umalo izgubila život.

skok0

Dok je bila na odmoru u Švicarskoj, poželjela je da se oproba kao padobranac, ali na prvom i jedinom skoku koji je izvela zajedno sa instruktorom, povrijedila je kičmu jer im se padobrani nisu otvorili kako treba.

Kako kaže, bila je oduševljena kad su iskočili iz helikoptera, ali i da nije znala šta može da očekuje, jer je to bio njen prvi skok.

– Osjetila sam da smo malo usporili, ali padobran nije bio iznad nas tamo gdje bi trebalo da bude, a moj instruktor mi nije odgovorao. Što smo bili bliže tlu, shvatila sam da nešto nije u redu – rekla je Emma.


View this post on Instagram

So today marks 2 and a half years since my life changed completely. At this exact time 30 months ago I was in Switzerland about to jump out of a helicopter with absolutely no idea of what was ahead of me… a freak skydiving accident, falling to the ground thinking I was about to die, then landing and feeling relieved that I didn’t die, realizing I couldn’t move my legs then wishing I did actually die, being told I was a paraplegic and that I would never walk again, then somehow learning to walk again… It’s been an insane roller-coaster and it’s still so hard for me to wrap my head around it all. When something as major as this happens in your life, it’s hard to not let it define you and become your whole identity. People see me as either ‘the skydive accident girl’ or ‘the girl who learnt to walk again’ but I am both and neither of those things at the same time. One of the most important things I’ve learnt in this 2 and a half years is that I am not defined by my accident or my injury. Even though the physical difference between these two pictures is obvious, it’s the emotional difference which has been the most important and rewarding. I am more than a skydive accident, I am more than my wheelchair, I am more than a miraculous recovery, I am more than my last 30 months, I am more than a walking paraplegic. I am more than what has happened to me, I am whatever I choose to become. And to whoever is reading this, so are you. #iammorethan

A post shared by EMMA CAREY (@em_carey) on

Padobran se zapetljao i obavio oko vrata instruktora, koji se zbog toga onesvijestio. Približavali su se tlu velikom brzinom, a padobran im je bio samo djelimično otovoren.

Slijedeće čega se sjeća, kako kaže, bilo je da leži na zemlji, licem okrenutim ka tlu, dok joj je onesviješćen čovjek i dalje bio pričvršćen za leđa.

Pokušala je da ga pomjeri, kako bi se oslobodila, a onda je usljedio šok. Nije mogla da pomjeri noge.

Tih nekoliko minuta straha i bola koje je preživjela, nikada neće zaboraviti.

Prilikom pada, Emma je povrijedila kičmu i zbog toga je naredna četiri mjeseca provela u bolnici. Na kratko je bila vezana za kolica, ali upornost joj se isplatila i ponovo je stala na noge.

Prošla je kroz nekoliko operacija i danas može ponovo da hoda, ali iako se nakon svih komplikacija dobro osjeća, ljekari su joj saopštili da bi, zbog posljedica koje su ostale nakon nesreće, u starosti mogla ponovo da završi u kolicima.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti