Pogledajte dobro ovu sliku pa ćemo vam reći kakva ste osoba! (FOTO)

Šta god mislili o tome kakvi smo, objektivan odgovor će nam stići kada zavirimo u ono što naš mozak nesvjesno registruje

leptir3

Ono što nas prvo asocira na nešto kada ugledamo neobičan predmet može da otkrije dosta toga o nama! Šta god da mislimo o tome kakvi smo, objektivan odgovor ćemo dobiti kada zavirimo u ono što naš mozak registruje nesvjesno.

Izgužvani roze papir

Vi ste realni, ali ste malo pesimistični. Vjerovatno vam se često događa da u toku dana ne vidite neke lijepe stvari. Zato pokušajte da obratite pažnju na sitnice koje čine život ljepšim, znake pažnje dragih ljudi i trudite se da više radite ono što vas čini sretnim.

Vagina

Vi ste u punoj snazi. Seksualnost vam je veoma bitna i ima je u svakom segmentu vašeg života. Mogli biste da živite bez mnogih stvari, ali seks nije jedna od tih. Ponekad umijete toliko da ugodite sebi, da zaboravite na druge. Pogledajte malo oko sebe i uočite ljubav!

Dio veće slike

Vas je teško prevariti! Pomalo ste skeptični i često vidite neke stvari koje drugi ne primjećuju. Uvijek se pitate da li postoji još nešto veće iza svake priče. Radoznali ste, tako da teško ostajete zadovoljni jednostavnim odgovorima. Istražujte i dalje, ne plašite se! Samo pazite da ne odete u krajnost!

Leptir

To je upravo ono što se nalazi na cijeloj slici! Vi ste u stanju da vidite i ono što se ne vidi golim okom. Vi umijete da predvidite razne situacije unaprijed i imate odličan osjećaj za intuiciju. Takođe ste pomalo i romantična duša!

leptir4

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti