OVO NISTE ZNALI: NASA je cenzurisala Armstrongovu poruku sa Mjeseca kako bi spriječila haos i paniku (VIDEO)

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mjesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga (Neil) koji je nastao na jednom NASA-inom simpoziju.

mjesec

U tom intervjuu profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

Bilo je nevjerovatno … naravno, oduvijek smo znali da postoji mogućnost … činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mjesecu.

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: “Ne smijem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i prijeteći.”

U tajnim izvještajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike s Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca.

Neil Armstrong prenio je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sletjeli na Mjesec. Ali, njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurisala.

Prema riječima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mjesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine što je prijavljeno kontroli misije, koja je namjerno cenzurisala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

Izvor: 100posto.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti