Napredne tehnologije i vanzemaljski uticaj: Svjedočanstva očevidaca (VIDEO)

Don Phillips je bio službenik vazdušnih snaga u Las Vegasu tokom događaja u kojem su NLO-i viđeni dok se kreću nevjerovatnim brzinama u blizini Charleston planine, sjevero-istočno od Las Vegasa.

Don je radio sa Kelly Johnsonom u Lockheed Skunkworksu na dizajniranju i konstrukciji U-2 i SR-71 Blackbird letjelica.

On svjedoči o tome ne samo da posjedujemo ove napredne vanzemaljske uređaje i sisteme, nego i da smo postigli nevjerovatna tehnološka dostignuća proučavajući te uređaje. Naveo je da tokom 1950-ih i 1960-ih NATO sprovodi istraživanje porijekla vrsta vanzemaljaca, te su predali ove izvještaje čelnicima mnogih zemalja.

Navodi nekoliko tehnologija koje smo uspjeli da razvijemo zahvaljujući vanzemaljcima: računarski čipovi, laseri, noćni vid i pancirke.

Gospodin Phillips sada se bavi razvojem tehnologije koje će biti u stanju da uklone zagađenja i da smanje potrebu za fosilnim gorivima.

Letjelica napravljena na osnovu proučavanja vanzemaljske srušene letjelice

Bill Uhouse je bio pilot borbenog aviona 10 godina, a zatim je 4 godine radio u vazdušnoj bazi Wright Patterson kao civil, testirajući egzotične eksperimentalne letjelice.

Poslije, sljedećih 30 godina, radio je kao inžinjer na antigravitacionim pogonskim sistemima: na simulatorima leta za egzotične letjelice – kao i na stvarnim letećim tanjirima.

Navodi da prvi testirani disk bio letjelica koja je napravljenja na osnovu proučavanja vanzemaljske letjelice koja se srušila u Kingmanu, Arizona, 1958. godine.

Navodi i to da su vanzemaljci predstavili jednu letjelicu vladi SAD-a, te da je odnesena u područje 51, koje je u to vrijeme bilo u fazi izgradnje, a da su četiri vanzemaljca koji su dobavili letjelicu odvedena u Los Alamos.

Specijalnost Uhousa su bile upravljačke konzole, shvatao je gravitaciono polje i šta je potrebno da nauči ljude da osjete antigravitaciju.

Zapravo, susreo se nekoliko puta sa vanzemaljcima koji su pomogli inžinjerima i fizičarima sa pravljenjem letjelice.

“Međuplanetarna jedinica za istraživanje fenomena”

Narednik Stone govori o nevjerovatnoj istoriji NLO-ova i vanzemaljaca koja datira od ranih 40-ih godina i prije.

General Douglas McArthur organizovao je još 1943. godine grupu koja se nazivala “Međuplanetarna jedinica za istraživanje fenomena” da bi proučavala ovu problematiku, a koja i dan danas to radi.

Njihov cilj je dobavljanje objekata čiji je porijeklo nepoznato, posebno onih koji nisu sa Zemlje.

Dobivaju informacije i predaju ih “čuvarima tih informacija.”

Pretpostavljalo se da je ova jedinica radila skupa na Bluebook projektu, ali nije zapravo.

Izvor: strogopovjerljivo.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti