NESTVARNA SLIKA: NLO snimljen nad vojnom bazom, oglasila se i vojska: ‘To nije naš avion!’ (VIDEO)

Tajanstveni objekat koji izgleda kao da se obrušava na zemlju, uočen blizu američke vojne baze, ostavio je komandu američkog ratnog vazduhoplovstva bez teksta.

nlo2

Šokantne snimke pokazale su tajanstveni objekat koji “ponire” prema zemlji s dimnim tragom iza sebe. Video isječak takođe pokazuje ono što izgleda kao svjetlo koje vodi kroz nebo.

Kada su mještani u Anchorageu na Aljasci posumnjali u umiješanost lokalne američke vojne baze, vazduhoplovstvo je negiralo te tvrdnje. Glasnogovornica Erin Eaton iz obližnje baze “Joint Base Elmendorf-Richardson”, rekla je: “To nema veze s nama! Letjelica ne izgleda kao bilo koji naš avion”.

Komanda Savezne uprave za vazduhoplovstvo potvrdila je da objekat nije američki vojni avion. Uprava je dodala da u to vrijeme nije dobijala nikakav izvještaj o letovima vojnih niti drugih aviona.

Peter Davidson, direktor Nacionalnog centra za izvještavanje o NLO-ima iz Washingtona, izjavio je kako je na videu prikazan “avion velikih dimenzija s kondenzacijskim tragom”.

“Aviom leti na istoj visini, no kako se udaljava od kamere, zbog paralakse izgleda kao da pada”, dodao je.

Izvor: koktel.org

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti