Koliko često sretni parovi objavljuju na Facebooku?

Ako su Facebook i Instagram bilo kakvi pokazatelji modernih ljubavnih odnosa, onda to znači jedno: slikaj ili se nije dogodilo.

Nekada smo morali koristiti telefonske imenike i govornice, kako bi došli do simpatije ili je čekati nakon škole u dvorištu ili obližnjem parkiću, kako bi je vidjeli. Danas je dovoljno da upalimo mobitel te odmah vidimo gdje je, s kim i što radi.

Iako nam to uveliko olakšava stvari, Facebook i Instagram kao da su postali mjerilo toga koliko su sretni moderni parovi.

Moderna romantika tako obuhvata ljubavne hashtagove, promjene statusa veze, profilne slike s boljom polovicom, statuse o ljubavi … Nema čega nema, no takve aktivnosti mogle bi otkriti puno toga o vašem odnosu. Naime, one ne moraju nužno značiti da su takvi parovi u sretnoj vezi.

Zapravo, brojna istraživanja ističu sve suprotno od toga, a to je da sretni parovi nisu toliko aktivni na društvenim mrežama te nemaju toliko veliku želju da baš svima pokažu koliko se vole.

Drugim riječima, postoji jasna veza između toga koliko ste zadovoljni svojim odnosom i toga koliko često objavljujete stvari o njemu na društvenim mrežama. Sretni parovi generalno objavljuju manje takvih sadržaja. Njima je bitnije da su zajedno, a ne da objavljuju statuse o tome da su zajedno.

Sretni parovi jednostavno nemaju ništa za dokazivati i umjesto da troše vrijeme na virtualni svijet, oni uživaju u trenutku te su u njemu prisutni 100 posto.

To ne znači da oni baš nikada ne objavljuju zajedničke slike i slično, no objave jednu-dvije s vremena na vrijeme.

U koju kategoriju vi spadate?

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti