“Kao u filmu strave”: Radnika u skladištu Amazona zarobili – roboti (VIDEO)

Jedan zaposlenik Amazona objavio je videozapis iz skladišta u kojem je zapeo u labirintu koji su stvorili roboti i nije mogao pronaći izlaz.

Kako bi što brže odrađivali narudžbe brojnih kupaca, u svojim velikim skladištima Amazon je zaposlio i vojsku robota programiranih za prevoz naručenih stvari. Kako su prenijeli mediji, prije nekoliko dana u jednom je takvom skladištu zabilježen neobičan incident. Naime, jedan je zaposlenik je s velikih žutih polica pokupio predmete za kupca, no kada se htio vratiti na svoje mjesto u tome nije uspio. Naime, kako je objavio na TikToku, u tome su ga spriječili, odnosno “zarobili” – roboti.

Svoju je avantru snimao mobitelom i, kako se može vidjeti na videozapisu, kojim god da je putem krenuo, pojavili bi se roboti koji su prenosili police i blokirali mu put. Stvorili su jedan labirint iz kojeg je bilo jako teško izaći – kada se činilo da je konačno pronašao pravi put, pojavio bi se novi robot koji bi, prenoseći police, blokirao prolaz.

Njegova je avantura među robotima i policama potrajala te mu je trebalo čak 15-ak minuta da se izvuče iz labirinta i “pobjegne” robotima. Stotine hiljada korisnika TikToka pregledali su ovaj video, a više od 1700 njih komentarisalo je neobičnu situaciju u kojoj se zaposlenik u skladištu našao. Dok su mnogi komentari bili sarkastični, dio njih bio je prilično pesimističan, poput onog da je ta situacija poput filma strave.

Novinari The Suna poslali su upit Amazonu vezano uz ovu situaciju, no iz američke kompanije još nisu odgovorili, niti komentarisali objavljeni video.

@robotman77 it can sometimes get crazy?? them robots like to mess around ?#robots ##work ♬ original sound – Robotman ?

Izvor: zimo.dnevnik.hr/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti