KAKVA OSVETA: Mladenka umjesto zavjeta na vjenčanju pročitala mladoženjine poruke ljubavnici

Jedna mladenka iz SAD-a doživjela je scenario kao iz meksičkih sapunica na svom vjenčanju

bride2

Naime, dok je uživala u piću i opuštenoj zabavi sa svojim djeverušama veče prije vlastitog vjenčanja, oglasio se njezin mobitel.

Očekivala je još jednu čestitku, ali kada je pogledala telefon, dočekala ju je poruka kojoj se nijedna mladenka ne bi nadala. S nepoznatog broja su joj pristigle poruke koje svjedoče o dopisivanju između njezinog zaručnika i nepoznate ženske osobe.

“Ja se za njega ne bih udala. Hoćeš li ti?”, glasila je jedna od poruka.

Kako se pokazalo, u pitanju je bila zaručnikova ljubavnica, koja je budućoj supruzi poslala dokaze u obliku snimljenih poruka iz kojih je jasno da njihova afera traje već mjesecima.

“Ovaj vikend, ti i ja. Spremi se, zloćko. Budi u najboljoj formi”, “Tvoje tijelo je nevjerovatno. Kako ga ti znaš dobro koristiti! Eh, da je moja djevojka upola vješta kao ti”, samo su neke od poruka koje je mladenkin budući suprug slao svojoj ljubavnici, i to samo par dana prije vjenčanja.

Mladenka nije mogla vjerovati kako ranije nije shvatila šta se događa. Njene prijateljice su je molile da otkaže vjenčanje, ali budući da nije bila u stanju trezveno razmišljati, odlučila je donijeti odluku nakon što malo odspava.

Kada se ujutro probudila, znala je tačno šta joj je činiti.

Odlučila je nastaviti s vjenčanjem, ali i da će umjesto zavjeta, pročitati poruke koje je dobila od ljubavnice svog zaručnika i tako ga razotkriti pred porodicom i prijateljima.

Kada je stigla do oltara, okrenula se prema gostima i obavijestila ih da vjenčanja neće biti jer njezin budući suprug nije osoba kakvom se čini.

Porodice i prijatelji su bili zatečeni. Mladoženja je pokušao zgrabiti svoju nesuđenu suprugu za ruku, ali se ona izmigoljila i počela čitati poruke koje je dobila od njegove ljubavnice.

Mladoženja je problijedio i istrčao iz crkve u pratnji kuma.

Mladenka se zatim ponovno obratila gostima: “Sve vas volim i koliko god sve ovo bilo strašno, drago mi je da ste danas tu. Nećemo imati vjenčanje, ali ćemo umjesto toga slaviti istinu, pronalaženje prave ljubavi i vjerovanje svom srcu usprkos boli.”

Izvor: bhdijaspora.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti