Kad nestane ljubav: Stvari koje žena radi kada više ništa ne osjeća prema vama …

Ljubav, iako se čini da pokreće čitav svijet može da pukne za tren oka. Sve zavisi od toga sa kakvom osobom ste u vezi. Ne mora niko da bude kriv. Jednostavno, jednom od partnera može da postane dosadno u vezi. Jeste jedan od najglupljih i najdjetinjastijih razloga da nekome zagorčate život, ali eto, to je realnost. U toj dosadi se javi i nekakvo čudno opravdanje za prevaru i lagano krckanje tuđih osjećanja.

goto

Da se ne biste našli na drugom kraju ovog glupog opravdanja, potrebno je da znate čitati razne signale koji dolaze od strane vašeg partnera. U početku se partner premišlja i predomišlja – počinje da sumnja u svoja osjećanja i odaje signale koji su više nego jasni, barem za nekog ko je dovoljno sretan da nije zasljepljen onim što zovemo ljubav.

Mi smo riješili da vam ukažemo na neke od tih signala koji bi trebali da vam signaliziraju na to da bi trebali da pobjegnete iz te veze i pronađete nekog ko vas stvarno zaslužuje.

Nema više one stare komunikacije

Svjesni ste toga da je prije bilo sve kako treba. Zašto bi se i zaljubili u tu osobu ako ranije nije bilo sve ok, je li tako? Pa, od jednom nemate više ni jednu temu koja traje više od 5,6 sekundi prije odlaska u ono mukotrpno glasno ćutanje kao da ste sa nekim koga više ne poznajete. Ukoliko ste se baš toliko udaljili, znak je da je vezi došao kraj.

Kada volite svog partnera i kada vaš partner voli vas, ni dani provedeni u ćutanju nisu neprijatni.

Izgovori

Recimo, da pokušate da izađete u grad sa svojom partnerkom i do toga ne dođe jer ona ima neke obaveze. To se ponavlja nekoliko puta, i stalno neki novi razlozi. Vjerujte, da vas voli, ne bi bilo nikakvih razloga se ne vidite.

goto1

Neraspoložena je

Svi mi imamo loše dane. Žene, na mjesečnom nivou, imaju barem još sedam loših dana više nego muškarci. Desi se da djevojka stvarno padne u depresiju i da neki period ne može da izađe iz nje. Vi bi trebali da joj pomognete (pokloni, nježnost, pažnja, motivacija, itd), ali ako to ne funkcioniše i ako pri svakom vašem pokušaju da nešto poboljšate osjećate kao da udarate u kineski zid, imate problem.

Stalno ćuti

Djevojke vole da pričaju. Skoro svaka djevojka ima u prosjeku oko 58 tema u glavi u svakom trenutku. Jeste da se većina tih tema svodi na komplet koji je vidjela u izlogu, cipele, šminku, itd., ali ima i tema u koje bi i vi mogli da se uključite. Međutim, ako djevojka počne da ćuti pored vas, i ako vam se dnevno vrijeme viđanja svede na prosječno trajanje ispijanja kafe, to više nije ljubav. Ne interesuje me koliko obaveza ona ima ili vi imate.

goto2

Ne brine o vašim osjećanjima kao ranije

Prije se vaša djevojka brinula o vašim osjećanjima i o tome šta se dešava oko vas. Međutim, sada je to interesuje koliko i polomljen nokat Kim Kardashian.

Više ne dijeli svoja osjećanja sa vama

Ranije bi “kao iz topa” rekla sve što je muči. Sada se nekako osjećate isključeni iz svega toga.

goto3

Česte svađe

Jeste mnogo opasnije kada ćuti, ali su i česte svađe jedan od pokazatelja da pokušava da pronađe tu “dlaku u jajetu” i raskine vezu.

Smeta joj nježnost

Ovo je jedan od najjasnijih znakova da jednostavno treba da se okrenete i odete. Čim ona ne dozvoljava da joj priđete – ona ne zna kako da vam kaže, ali joj se ne sviđate više!

goto4

Ne sluša vas ništa

Šta god da joj govorite to njoj nije važno. Gleda u telefon, ne pamti vaše planove, ne čuje kada joj pričate, javi se na telefon dok je sa vama i po sat vremena (cirka) priča sa drugaricom dok vi možete samo da “blenete” okolo.

Nikakva pažnja

Nije joj ni malo važno što ste tu pored nje. Ona će radije odabrati da ode u kafanu sa drugaricama nego da izađe sa vama u kafić ili provede mirno veče pored vas uz neki film ili seriju.

Izvor: zanimljivovesti.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti