Japanac izveo trik koji jednostavno – nije sa ovog svijeta (VIDEO)

Jedan Japanac šokirao je korisnike društvenih mreža kad je objavio video u kojem se može vidjeti čovjek koji pokazuje svoje navodne sposobnosti telekineze.

Isamu Felipe Nagano (22), u pušačkom dijelu jednog šoping centra u Japanu, snimio je neimenovanog tipa koji je pokazao nevjerovatne sposobnosti. Impresivan trik koji je izveo pratilo je i troje drugih ljudi.

“Bez ikakve sumnje mogu vam potvrditi da je ‘magični čovjek’ uspio natjerati kartonsku čašu da lebdi. Tražili smo da ponovi, i napravio je to i s drugim predmetom”, objasnio je Isamu. Trik se proširio društvenim mrežama, no bez obzira na veliku popularnost koju je “magični čovjek” brzo stekao, i dalje niko ne zna ko je on.

“Nismo ga pitali kako se zove. Kad je završio s trikovima samo se zadovoljno smješkao. Prijatelji koje znam kažu da su ga viđali i da ga prepoznaju, ali niko ne zna gdje živi, kako se zove i čime se bavi”, dodao je Isamu. S druge strane, korisnici društvenih mreža i dalje nagađaju u čemu je “trik”, a iako ima svakakvih teorija, niko ni jednu ne može sa sigurnošću potvrditi.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti