Ispovijest: “Na nebu ispred mene stvorio se portal za ulaz u novu dimenziju”

Za vrijeme nedavne oluje u Australiji muškarac je na nebu vidio čudnu formaciju oblaka i boja. Iako ga većina uvjerava kako je riječ o nekakvom meteorološkom fenomenu, on ima svoju teoriju od koje ne odustaje …

Michael Alotta (40) iz Sydneyja siguran je kako je svjedočio nečemu što nije s ovog svijeta. Ovaj muškarac obavljao je poslove u svom vrtu, kad je na nebu ugledalo čudnu formaciju oblaka i boja. Odmah je izvadio mobitel i ‘opalio’ fotografiju. Za njega nema nedoumice, to što je vidio je portal za ulazak u neku drugu, novu dimenziju.

– Spremala se velika oluja. Slušali smo grmljavinu, kad se odjednom to pojavilo na nebu. Nikad ništa slično nisam vidio u svom životu. Siguran sam kako je riječ o nečemu vanzemaljskom. Bilo je strašno za posmatrati, ali nisam mogao prestati – priča šokirani Michael i odmah nastavlja:

– Javila mi se nekolicina ljudi sa svojim objašnjenima. Neki su šaljivi poput onog da je riječ o dolasku Thora, neki su bili realni i rekli su mi da je riječ o mješavini boja grmljavine i zalazećeg sunca, ali ja ostajem pri svojoj teoriji. Ono što sam vidio bio je portal za novu dimenziju – završava Allota.

Očekivano, ovakva tvrdnja izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama. Većina je složna u jednoj stvari – fotografija je stvarna i s njom nije ‘manipulisano’. Ipak, malo ko vjeruje u priču o portalima za drugu dimenziju.

– Tip je sam rekao kako je fan SF-a. Vjerovatno je vidio što je htio vidjeti – stoji u jednom od komentara.

Izvor: 24sata.hr/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti