Govorili su mu da je prestara za njega, ali on se od nje ne odvaja već 22 godine

Deborra-Lee (62) i Hugh Jackman (49) upoznali su se 1995. godine na setu australskog televizijskog showa ‘Correlli’ u kojem je Deborra-Lee glumila zatvorsku psihologinju Louisu Correllli, a oboje znaju reći da su kliknuli na prvu. Zaručnički prsten Hugh je sam dizajnirao i dao izraditi za svoju suprugu, a par se vjenčao u aprilu 1996. godine.

– Od prvog dana smo najbolji prijatelji, a s godinama smo samo sve prisniji. Deborra je najbolje što mi se u životu dogodilo. Sretan sam jer smo se upoznali prije nego što sam se proslavio, sve u čemu sam uspio, stvorili smo zajedno – govori Hugh koji je ponosan na njihovu ljubav.

hugh1

A unatoč šuškanjima da imaju problema u braku i da se rastaju, koja su se pojavljivala tokom godina, njihov brak je i danas jedan od najstabilnijih u Hollywoodu.

Naime, mnogi i danas komentarišu da je jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca mogao osvojiti koju god ženu poželi, te Deborra treba biti presretna jer se udala za njega. No ona je u jednom intervjuu rekla da je takve izjave jako nerviraju.

– Imam osjećaja kao da mi neko želi dati do znanja da sam dobila na tomboli – iskreno je rekla i dodala da su je opaske o njezinom izgledu nekad znale naljutiti, ali da ih je s vremenom naučila ignorisati.

hugh2

Zadnji put kad se pisalo o navodnim problemima u Deborrinom i Hughovom braku, strani mediji prenijeli su da par poslije 21 godine živi odvojeno. Ova vijesi i nakon skoro godinu dana nije dobila potvrdu.

Par zajedno ima dvoje usvojene djece, sina Oscara (16) i kćer Avu (12). Iako im je velika želja bila imati još djece, Deborra je pretrpjela nekoliko pobačaja. U intervjuima oboje za jedno drugo imaju samo riječi hvale.

Izvor: megavijesti.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti