Piše istovremeno, s obje ruke, na dva različita jezika!

U ovo moderno doba računara i smartphoneova, mnogi već su zaboravili kako uopće pisati jednom rukom, a ova Kineskinja bez problema to čini s dvije u isto vrijeme.

Chen Siyuan kaže da je svoj talent otkrila slučajno, pokušavajući u srednjoj školi u žurbi što prije dovršiti domaću zadaću, a osim što u isto vrijeme piše s obje ruke, može to činiti na dva jezika: engleskom i kineskom. Takođe, može simultano pisati i u različitim smjerovima ako to poželi.

Ova je 24-godišnjakinja pojasnila da svoj talent nije naslijedila jer je prva u obitelji s ovim “darom”, a osim toga nikad ga nije uvježbavala – jednostavno je otkrila da može: “Dok sam bila u srednjoj školi nesvjesno sam počela pisati s obje ruke kako bih što prije završila domaću zadaću. Moji su me prijatelji pokušali imitirati, ali nikom to nije uspjelo”, izjavila je za People’s Daily Online.

Chen, koja je s vremenom diplomirala engleski jezik te se bavi prevođenjem, svoj talent najčešće koristi kako bi pisala poeziju – dva stiha istovremeno, naravno.

Integralni članak pročitajte na: http://www.index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti